Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » ÚÚÚ ez megfelel társadalmunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÚÚÚ ez megfelel társadalmunk szex etikettjének?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal nagyon szeretjük egymást, és remek a szexuális életünk. Nekem beékelődött az agyamba egy olyan dolog, hogy szeretném kinyalni a seggét továbbnyalni a herékig majd a péniszt és mind ezt nyújtott nyelvel nyálasan. Vajon ez megfelel mai társadalmunk etikettjének? Vagy az ilyen dolgok tabuk?
2011. máj. 5. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezek tabuk, azaz nem beszélünk róla, csak csináljuk :D:D
2011. máj. 5. 15:02
 2/12 A kérdező kommentje:
oké akkor nyomom ;)
2011. máj. 5. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem tabu, ami mindkét félnek jó.
2011. máj. 5. 15:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, a kérdésed ugye prvokáció? :)
2011. máj. 5. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem csinálnám soha egy pasinak sem (a seggnyalást), de ha nektek ez jó, akkor egészségetekre. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ti mit csináltok a hálószobátokban.
2011. máj. 5. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Jó dolog.:)
2011. máj. 5. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nektek megfelel csináld, nem tudom te mások szerint vagy a saját vágyaid szerint éled a szexuális életed? Gondolom, ha én azt mondom soha nem csinálnám, és undorító, az téged még nem fog megakadályozni benne, de nem is kell. Ha valakinek meg pl.:az okoz örömet ha kutyaszart nyalhat az aszfaltról, az is az ő dolga.
2011. máj. 5. 16:21
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi a választ mindenkinek, de én úgyérzem ez nem áll egy szinten a kutyaszar evéssel. és egy kicsit tényleg provokációból írtam mert engem egyáltalán nem zavar hogy másoknak nem tetszik e amit én csinálok/ ők nem így csinálnák, csak érdekelt mások miként reagálnak az ilyen megnyilvánulásokra.

senkit nem akarok bántani csak érdeklődtem

köszi :)

2011. máj. 5. 16:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát ha provokálni akarsz ennél azért durvábbat kellett volna :D:D Nincs nagy fantáziád :D:D
2011. máj. 5. 17:50
 10/12 anonim válasza:
szerintem óvatosan kezd el és nézdmeg a reakcióját..még előtte mondhatod is hogy most szeretnék kipróbálni valamit :D de ha látod rajta hogy végképp nem akarja akkor hagyd....azaz várjál még vele ;)
2011. máj. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!