Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy beférjen? (bővebben lent. )
Nekem is ugyanez volt, csak nem vérzett annyira. Nekem nagyon vastag és nagy volt a szűzhártyám, annyira, hogy a barátom nem tudott behatolni. Nekem a nődoki azt tanácsolta, h tágítsam a kezemmel... Szerintem ez szörnyű tanács volt, mert nekem attól elszakadt és vérzett, de ugye vastag volt, tehát ez az én esetemben nem volt furcsa. De még így se szakadt át eléggé, és a következő együttlétünk fájdalmas volt, hiába szeretetteli a barátom.
Ezt azért írom csak le, hogy ilyesmi létezik, előfordul. És az orvosi tájékoztatás nem mindig pontos. Nekem az első vizsgálat után az jött le abból, amit a doki mondott, hogy a hüvelybemenetem szűk, az nem a szűzhártya, és menjek a sebészetre. Ott meg majdnem kinevetett a doki, hogy milyen kis tudatlan vagyok... :D
Pedig nem az én hibám volt.
Szóval tényleg érdemes lenne máshoz is elmenned!
Amúgy én komolyan ajánlom a kézzel tágítást(szakítást) is, mert egyszer ígyis-úgyis fájni fog, de ha előbb túl vagy a szakadáson, akkor az aktus talán már kellemes is lehet (ha eleget vársz, és begyógyul addigra).
Nekem segített.
Hajrá!!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!