Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy beférjen? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Első együttlét alkalmával a srác megpróbált belém hatolni, nedves voltam, óvszer is síkosított volt, de ettől az egy mozdulattól másnap reggelig ömlött a hüvelyemből a vér, a nőgy. tudta elállítani. Kövi alkalmakkor is hiába ujjazott, tágított előtte, egyszerűen nem tudott behatolni. Próbáltam én is különféle eszközökkel, de nagyon kis átmérőjű (1; 1,5 cm) dolgokkal tudok csak bejutni.2011. máj. 5. 14:56
1/11 anonim válasza:
A nőgyógyász mit mondott? Mert azért ilyen esetben mégsem az a gyakori, hogy ömlik valakiből a vér. Talán vele kellene megbeszélni.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta semmi rendelleneset nem lát a hüvelyben, sem sehol...
2011. máj. 5. 15:02
3/11 A kérdező kommentje:
De amúgy meg több ujj befér gond nélkül...
2011. máj. 5. 15:04
4/11 anonim válasza:
Keress fel másik nőgyógyászt, mert ez nem természetes. Ha ömlik a vér, akkor minimum megrepedt valami.
6/11 anonim válasza:
Talán túl feszült vagy ,próbáld elengedni magad,mert azt írod hogy egyébként több ujj is befér.
7/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy a szűzhártyának semmi baja. Meg abból azért sztem max pecsételő vérzés van, nem olyan, hogy 10 perc alatt átáztam...
2011. máj. 5. 15:11
8/11 anonim válasza:
Először is keress fel másik nőgyógyászt.Lehet,h vastagabb a szűzhártyád az átlagosnál.
Én olyanról is hallottam,h vkinek nem volt lyuk a szűzhártyáján,és mindig fájt a hasa,nem tudott kijönni neki a menstruáció,és meg kellett metszeni egy kicsit.De gondolom neked már megvan,úgyh ez nem lehet baj.Lehet,h felsértette a hüvelyedet belülről.
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek aki válaszolt és válaszol, köszönöm szépen:)
2011. máj. 5. 15:51
10/11 anonim válasza:
Ez tényleg a nőgyógyász asztala. Az elő szokott fordulni, hogy az első néhány szeretkezés alkalmával is fáj, ellenben ez nem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!