Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor változik meg a helyzet?
Volt egy balesetem tavaly nyáron. Elég komoly, volt műtét, hónapok a kórházba stb.
Azóta a párommal kb. 20x voltunk együtt, és egyszer sem tudtam elélvezni, előtte volt többszörös orgazmusom is, most pont mielőtt elmegyek valami beszúr a lábamba és elront mindent. Magamnak se tudom összehozni, engem is és a páromat is nagyon lesúlyt a dolog.
Ebben az esetben nőgyógyászt javasolnék első körben, illetve talán ideggyógyászt. Ugyanis ha műtöttek, akkor könnyen lehet, hogy valamit az idegpályákon is matattak - még ha nem is szándékosan.
Leszögezem, nem vagyok orvos, de olvastam olyanról, hogy anorgazmia kielakulhat sokkhatás, műtét vagy hasonlók következtében. De mindenképpen orvoshoz kell fordulnod, ezt tanácsolom. És mielőbbi örömteli szeretkezéseket kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!