Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, köztetek miért annyira elterjedt az a nézet, hogy ha egy férfi sok nővel együtt van, akkor azt minden egyes férfi menő dolognak tartja?
13:21 Igazad van, nem akartam általánosítani, elnézést, ha úgy tűnik. Viszont a kérdés is úgy szólt, hogy a nők között elterjedt ez a nézet. Csak azt akartam jelezni, hogy nem kizárólag a nők között, hanem nagyon sok férfi is így látja, sőt, a társadalom egy jelentős része.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az összes férfi, vagy nő így látná.
Igen, na most lépjünk tovább:
Ha egy nő erre hivatkozik, akkor én férfiként miért ne mondhatnám azt, hogy bocs, de nincsen igazad? Avagy, miért nem hajlandó a nő elfogadni, hogy az általánosságok egyáltalán nem biztos, hogy mindenkire igazak?
13:31
Most ha azt mondja a férfi, hogy ez egyáltalán nem így van, tehát a pasik többsége szemében ugyanolyan kevésbé "menő", vagy ugyanúgy elítélendő, ha egy férfinek sok barátnője van, mint ha egy nőnek sok barátja, akkor persze, hogy a lány nem hiszi el, hiszen nem ezt tapasztalta. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy ha vannak is kivételek, sokakra mégis ráillik ez az általánosítás.
Viszont ha azt mondja a pasi a lánynak, hogy ő, személy szerint nem tartja menő dolognak... és így sem hiszi el a lány, az már szerintem a bizalmatlanság jele.
ma 14:10
Értem én, itt nyilván a 2. esetről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!