Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, köztetek miért annyira elterjedt az a nézet, hogy ha egy férfi sok nővel együtt van, akkor azt minden egyes férfi menő dolognak tartja?
Figyelt kérdés
Mert egyáltalán nem így van. És ezen sztereotípia alapján sok olyan hibás következtetést is levonnak az emberek, amik megint csak tovább erősítik a két nem között amúgy is sokszor fennálló ellentéteket.2011. máj. 5. 12:54
1/15 anonim válasza:
Ezt a párom mondta: a mai társadalomban ha egy pasinak sok nője van, az menő a haverok előtt és inkább büszke lehet rá, mint hogy szégyellnie kéne, viszont ha egy lánynak van több barátja, akkor az egy rohadt kis k...va.
A párom pedig férfi. Úgyhogy nemcsak a nők körében elterjedt ez a nézet.
2/15 anonim válasza:
Hát nem tudom én az ilyet nevezem ribanc pasinak:D
4/15 anonim válasza:
Mennyivel kevesebb gond volt, amikor csak házasság után vesztették el...
5/15 anonim válasza:
megint én: szerintem inkább a pasik között elterjedt ez. a nők között nem annyira, mivel a nők kerülik a ribanc pasikat, igyekeznek normális pasival házasságot kötni, de ez nem mindig sikerül.
6/15 Panda Péter válasza:
szerintem a kérdező arra céloz, hogy ez az ordas nagy közhely itt a GYK-n általában hölgyektől hangzik el.
7/15 A kérdező kommentje:
Panda Péter
Pontosan erre céloztam.
2011. máj. 5. 13:04
8/15 anonim válasza:
Első vagyok
Akkor talán azért hangzik el itt hölgyektől olyan sűrűn, mert az életben sűrűn hallanak ilyen véleményt a férfiaktól, mint ahogy én is.
9/15 Panda Péter válasza:
attól még közel sem igaz, hogy minden férfi ilyen véleményen van.
10/15 A kérdező kommentje:
Naná, hogy nem, ezt én is nagyon jól tudom, de akkor ezt a nők miért nem látják be? :)
2011. máj. 5. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!