Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már panaszkodik hogy nem megyek el. Mit tehetnék?
Előre leszögezem,h nő vagyok.
Nem értem igazából, hogy miért nem tud elmenni valaki.Én ezt mindig annak tudtam be, hogy fekszik, mint egy fadarab és várja a csodát, talán tenni is kellene vmit azért az orgazmusért.Ha meg a barátod ilyen hülye, hogy így fogja fel, mintha kb egylábon állni nem sikerülne, akkor nem tudom,h mit kerestek egymás mellett.Mondd meg neki,h csinálja úgy a dolgokat,meg ne menjen el 5 perc alatt,te meg tegyél a dologért vmit.
ha nem megy a hüvelyi orgazmus, akkor ne erőltessétek, elégítsen ki orálisan, vagy kézzel.
és valakinek nem feltétlenül azért nincsen hüvelyi orgazmusa, mert nem tesz érte semmit...
Utolsóval egyetértve, lehet, hogy hüvelyi orgazmusod nincs, de gondolom csiklói van! Miért nem izgatod magad du.ás közben és élvezel el így, hidd el nagyon jó!?!
A legtöbb pasi egyébként szereti látni, hogy kényezteti magát egy nő és élvezi a szexet akár így, akár úgy!
"Előre leszögezem,h nő vagyok.
Nem értem igazából, hogy miért nem tud elmenni valaki.Én ezt mindig annak tudtam be, hogy fekszik, mint egy fadarab és várja a csodát,"
Örülj neki, hogy nem érted, mert a nők 40%-ának vannak orgazmusproblémái, függetlenül attól hogy mennyire aktív az ágyban.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:03
Ebben igazad van,de sztem annak a 40%-nak is biztos lenne mit tenni,h élvezze.A szex nyilván az adok-kapok játék.De sztem egy nőnek az a dolga,h próbáljon arra koncentrálni,h elmenjen(utána,mikor rutinosabb és persze van megfelelő partner,akkor majd megy magától),miután elment,akkor pedig foglalkozzon a pasival.A pasinak meg ezt szem előtt kell tartania,legalábbis ha kicsit is figyel a szexpartnerére,mert persze nem beszélhetünk mindig kapcsolatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!