Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A csajok miért visítanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért visítanak örömükben?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 09:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
hát, nemtudom. de amikor kosaraznak, vagy fociznak, akkor is nyekken egyet az összes, amikor hozzáérnek a labdához.
2011. máj. 5. 10:02
 2/16 anonim válasza:
70%
mert boldogok és így adják ki a nagy örömöt. :)
2011. máj. 5. 10:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez női szokás. Ha nem tetszik, ne menj nők közelébe. Amugy meg szerintem van akinek még jól is áll :)
2011. máj. 5. 10:11
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy jó kérdés. Még sosem csináltam.
2011. máj. 5. 10:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem tudom ez hogy jött a szexualitás témába, hacsak nem szex közben visításról van szó, ami meg miért baj?
2011. máj. 5. 10:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Azért szexualitás, mert a női nemet érintő kérdésről van szó. A szex ugye eredetileg nemet is jelent.
2011. máj. 5. 10:33
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Engem kifejezetten irritál,amikor egy csapat kiscsaj örömében visít,mint a fába szorult...ráadásul ilyen iszonyat magas hangon. Én soha nem visongattam örömömben...

22/L

2011. máj. 5. 10:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok ez a típus, aki sikongat.

De ez kb olyan, mint hogy a pasik miért szoktak böfögő versenyt csinálni, vagy ordítani, ha a kedvenc csapatuk gólt rúgott.

2011. máj. 5. 12:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a visongatás is személyenként változik, pl én akkor szoktam egy nagyot amikor megijedek, de ha szexről van szó azt inkább szeretem csendeben élvezni, ismerek viszont olyan lányt aki ha kell, ha nem mindig visít, hogy magára vonzza a pasik tekintetét -.-, az ilyen lányokhoz viszont sok szerencsét fiúk ;) mindenesetre szerintem ne átlagosítsunk.
2011. máj. 5. 12:54
 10/16 anonim ***** válasza:
48%
a pasik meg a nyakunkba lihegnek. asszem kvittek vagyunk :D
2011. máj. 5. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!