Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, ha külsőre hogy néz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha külsőre hogy néz ki számotorka az ideális nő?

Figyelt kérdés

Magasság, haj-szem szín, alkat, mell és fenékméret?

Tudom, nem csak a külső számít, ndm kell ez a demagógia most, én is tudom, hogy más is fontos, de én csak a külsőre vagyok kíváncsi.

ma 09:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom leírni,ha látom, akkor tudom megmondani, hogy milyen az összbenyomás.
ma 09:04
 2/20 anonim ***** válasza:
55%
Magasság nálam nem számít. Pici mell hozzá arányos popsi. Szem haj nem lenyeg. Elég fapadosan írtam . Ha most valakinek kék vagy zöld a szeme haja az nem más semmivel sem. Vagy ha alacsony és magas.
ma 09:04
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
160magas60kg(sportos) vallig ero szoke haj, kek szem , feltoltott szaj, c-s mellek , sok tetovalas , nagy fenek , es szep labfej
ma 09:05
 4/20 anonim ***** válasza:
56%
szőke haj, kék szem, szép fogak és mosoly, magasság 155-180 között mindegy, és picit husis - mell méret nem számít, popsi szélesebb picit, nem ilyen kisfiús vékony
ma 09:11
 5/20 anonim válasza:
100%
Magasság mindegy. Átlagos testalkat(szélesebb csípő előny), de azért legyen feneke. Hosszú haj, szőke és vörös kizárva. Legalább B-s mell.
ma 09:24
 6/20 anonim ***** válasza:
Gabbie carter (szülés előtt persze).
ma 09:31
 7/20 anonim ***** válasza:
Adele grisoni
ma 09:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Nincs kimondott zsánerem, inkább irányok vannak.

Furcsa módon nem vonzanak a magas nők, legyen inkább átlagos/alacsony.

Stílusban a természetesség, az olyan "extrák", mint tetovált szemöldök, műszempilla, műköröm, nekem inkább elvesznek.

Attitűdöt úgy írnám le: #kedves #vidám #bájos

Szemszín, hajszín, bőrszín, testalkat, mellméret, fenékméret, mind tetszik.

ma 09:37
 9/20 anonim ***** válasza:

150-160cm, 45-55kg, hosszú barna haj, barna vagy zöld szemek, A vagy B kosaras cicik, kis kerek feszes popsi.

Helyes, mosolygós arc.

ma 09:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút álomnő: Corinna Kopf.

Tökéletes alak, tökéletes mellek, gyönyörű arc, szőke haj, kék szem. Nála jobb nőt nem tudok.

Van még egy, de ő se ér fel Corinna Kopfi magasságokba.

Alizée Jacotey fiatalon.

ma 09:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!