Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, ha külsőre hogy néz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha külsőre hogy néz ki számotorka az ideális nő?

Figyelt kérdés

Magasság, haj-szem szín, alkat, mell és fenékméret?

Tudom, nem csak a külső számít, ndm kell ez a demagógia most, én is tudom, hogy más is fontos, de én csak a külsőre vagyok kíváncsi.

ma 09:02
1 2 3
 11/22 StevenUp ***** válasza:

Szeretem a nálam alacsonyabb arányos alkatú lányokat. Kisebb mellek jó fenék, igéző szemek és hosszú haj, amibe bele lehet túrni.

Belsőleg meg legyen intelligens művelt. Értse a humort és szeressen kirándulni, de ne legyen az a fő elvárás, hogy minden szabad percben egymás nyakán lógjunk.

Ja és finom bundáskenyeret tudjon sütni

ma 09:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Most veszem észre, hogy nem álomnőt, hanem ideális nőt kérdeztél. Nekem mindegy, hogy néz ki. Az egyetlen, ami fontos, hogy tettszen az arca. A többi részletkérdés. Még akár magasabb is lehet nálam, ha őt nem zavarja. Egy dolog van, ami taszít; duciság. De a duci lányoknak alapból nem is szokott tetszeni az arcuk.
ma 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Max 165 centi magas, szőke hosszú haj és kék szem, átlagos alak vagy sportosabb test, formás fenék, a mell nekem annyira nem fontos.
ma 10:29
 14/22 anonim ***** válasza:
165 cm alatti, hosszú haj, szem- és hajszín mindegy, vékony alkat pici cicikkel, és pici fokhagymagerezd popóval, hogy a tenyerembe beleférjen.
ma 10:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Mind1, csak szorítson...! 🤣
ma 10:47
 16/22 anonim ***** válasza:

Illisztráció:

Palvin Barbara

Cara Delevingne

Emily Ratajkowski

Mindhárom tökéletes, pont az ideálom.

ma 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:

A férfiak nem csak a külsőt nézik, sima pasikat kellett volna megszólítanod ezzel a kérdéssel mert ők még kizárólag "kilóra" nézik a lányokat.

Külsőre szép nők pl: (Scarlett Johansson, Alexandra Daddario, Sharon Stone, Gal Gadot, Nicole Kidna, Sandra Bullock, Megan Fox, Margot Robbie, Jennifer Aniston, Emma Watson, Penelope Cruz, Denis Richards, Amanda Seyfried, Ana de Armas, Halle Berry, Jessica Biel, Milla Jovovich, Rosamund Pike, Erica Eleniak (régen), Anne Hathaway, Chloe Grace Moretz...itt van minden méret xxl kivételével.)

ma 11:08
 18/22 anonim ***** válasza:
10 Szőke kékszemű kategóriában ennél a nőnél azért vannak sokkal szebbek
ma 11:42
 19/22 anonim ***** válasza:

150-160 cm

45-50 kg

Barna haj

Barna szem

Kis cickó, kis popsi

36/F

ma 12:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Nagyon az ideált írom, ettől lehet eltérés, és az még mindig nagyon jó.

Nem sportos. Homokóra. Nagy cicik, nem baj, ha lógnak. Csak nagyok legyenek, igazi bajor-csöcsök amik egy lépésre hármat rengenek.

Széles csípő, nagy fenék. Vastagabb combok, vékony vádli.

Az arc nőies, szép.

Ez a külső, ennél sokkal fontosabb a személyiség.

Kevés ilyen nő van, mindenki koplal, vagy amúgy fatörzs forma lenne, de elhízott, ezért mindent föl kell spaniferezni a ruhákkal.

ma 12:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!