Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire ábrándítana ki, ha már 3 éve beszéltek egy csinos lánnyal, és az első talin meglátnátok h pici a melle?
Figyelt kérdés
Szombaton találkozok egy fiúval akivel már 3éve tartom a kapcsolatot de még egyszer sem találkoztunk... most szombaton jön el...de nem tudom képen mennyire láthatta...és félek h kiábrándulna egyből.:S szerintetek? (Szép kerek cicim van, de kicsi..:( )2011. máj. 5. 07:09
11/16 anonim válasza:
Ha már 3 éve tartja veled a kapcsolatot és most találkoztok is az elég biztató, szóval én nem paráznék :) 24/F
12/16 anonim válasza:
3 évet senki sem szán arra, hogy egy olyan csajjal foglalkozzon aki nem jön be neki.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy ő 19.:$ én 16.
2011. máj. 5. 14:01
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak :hehe na persze :P
Előttinek: Reméljük neked is összejön és köszi hogy szurkolsz. :)
A többiektől is köszönöm szépen a válaszokat.: )
2011. máj. 28. 22:14
15/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt az oldalt még nem olvastam el, am köszi itt is a válaszokat.:) hát reméljük.:)
2011. máj. 28. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!