Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket mennyire ábrándí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mennyire ábrándítana ki, ha már 3 éve beszéltek egy csinos lánnyal, és az első talin meglátnátok h pici a melle?

Figyelt kérdés
Szombaton találkozok egy fiúval akivel már 3éve tartom a kapcsolatot de még egyszer sem találkoztunk... most szombaton jön el...de nem tudom képen mennyire láthatta...és félek h kiábrándulna egyből.:S szerintetek? (Szép kerek cicim van, de kicsi..:( )
2011. máj. 5. 07:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ábrándítana ki semennyire, ugyanis egy kis mellű lány is lehet nagyon szép! Sőt bármekkora mell szép, de a lényeg, hogy természetes legyen!
2011. máj. 5. 07:13
 2/16 anonim ***** válasza:
ha szép kerek, akkor nincs gond
2011. máj. 5. 07:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem ha emiatt otthagy meg is érdemli

am meg ha már 3 éve dumáltok, alighanem szinte mindent tud rólad (belső értékek), és talizni is főként ezmiatt akar, nem azért mert cicababa vagy....:D

2011. máj. 5. 07:14
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! Amúgy azért parázok egy kicsit mert az eddigi csajai ilyen műbigék voltak akiknek szép kerek (általában) mű melleik voltak...:S
2011. máj. 5. 07:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne parázz...vannak fontosabb dolgok is a csöcsöknél...
2011. máj. 5. 07:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi a válaszodat, csak mindig zavarba jövök amikor pl. mondja hogy milyen szépek a ciceim ezen a képen...(amikor egy kivágottabb felsőbe vagyok)
2011. máj. 5. 07:30
 7/16 anonim ***** válasza:

szerintem nem számít mekkora a melled, ha az arcod szep, akkor nyert ugyed van.

es egyebkent milyen cellal talalkoztok? hany eves vagy?

nekem van 1 csaj akivel 7 eve tartom a kapcsolatot neten, de meg nem talalkoztunk. :) igazabol neten eleg kozvetlen, de meg csak 1x hoztam fel neki, h talalkozzunk. arra nem reagalt. lehet megprobalom ujra :)

2011. máj. 5. 07:31
 8/16 anonim ***** válasza:
én nem azért szeretek egy lányt mert ekkora meg akkora melle van, meg ilyem jó nő meg olyan, hanem az értékei miatt, és mert olyan amilyen. Van egy ilyen csaj, csak sajnos ő nem lehet az enyém és ez olyan rossz.
2011. máj. 5. 07:45
 9/16 anonim ***** válasza:

Gondolom látod rólad képen amin látszott a melled is nem? :D Ha tényleg érdekled nem fog számítani a mellméreted!

Amúgy én 2,5 éve ismerek egy srácot a netről..úgy néz ki nyáron talizunk..hát nem tudom összejön-e egyáltalán. :/ Neked sok sikert! :D 17L

2011. máj. 5. 07:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár lehet, hogy normál méretűek a ciciid, és csak te látod őket kicsinek. Küldhetnél egy képet, hogy megnézzük mekkora méretűek :PP
2011. máj. 5. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!