Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mit jelent, ha én így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, ha én így maszturbálok? :$

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok.És az van,hogy valamiért,én ha megujjazom magam,akkor nem izgulok fel,és nem lesz orgazmusom.

Ezért (légyszi ne gunyojatok ki) rájöttem, ha valami vékony dologgal csinálom,pl.fülpiszkálóval szoktam,az elég mélyre megy, és ha úgy csinálom sokáig,akkor érzek valami olyasmit,ami olyan mintha orgazmus lenne :$

Egyszerre fázok meg melegem lesz,és úgy feszít,meg olyan nagyon jó is egyszerre,és már ugy érzem,hogy ott vagyok a csucsponton,de nem történik más :(

Nincs neki olyan végpontja.. vagyis még valami hiányzik szerintem hogy el is élvezzek.

Az a kérdés, hogy lehetséges ilyen, hogy én ilyenkor valami orgazmus közeli állapotot érzek, vagy csak a hugyholyagomat érzem?:$

és miér nem érem ezt el ujjazással? :$

Szépen kérlek titeket,csak normális válaszokat..:$

19/L

szűz vagyok ha nem irtam volna.

2011. máj. 4. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
érettségi alatt ne ilyenre gondoljatok lányok..:D én aktív nemi életet élek a barátnőmmel, de most a jó érettségi érdekében elküldtem picit nyaralni..:D most ne ezen járjon az eszed.:D 18/f
2011. máj. 4. 22:06
 12/17 A kérdező kommentje:

nem tud máson járni már kb hónapok óta :$

am.érettségiim jók lettek :D

2011. máj. 4. 22:11
 13/17 A kérdező kommentje:
utcsó előtti,írtam mailt :$
2011. máj. 4. 22:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Állok rendelkezésedre :))

Írj 1 privátot!

Köszi

2011. máj. 5. 00:31
 15/17 anonim válasza:
Szerintem is a g pontod izgatod a fülpiszkálóval!Lehet hogy meg kellene próbálnod izgatni a csiklódat!Nem baj az ha 19 évesen egy lánynak a szexen jár az agya még az érettségi idejében ez teljesen természetes!De lehet tényleg egy hús vér férfire lenne már szükséged!Írhatsz privátot én is szívesen segítek!22F
2011. máj. 5. 08:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felajánlást, de konkrétan tudom kire lenne szükségem :(
2011. máj. 6. 00:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Csináld légkalapáccsal! Tuti elélvezés! Vagy jászverseny? A Hüvely 100pont!!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. máj. 7. 20:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!