Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mit jelent, ha én így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, ha én így maszturbálok? :$

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok.És az van,hogy valamiért,én ha megujjazom magam,akkor nem izgulok fel,és nem lesz orgazmusom.

Ezért (légyszi ne gunyojatok ki) rájöttem, ha valami vékony dologgal csinálom,pl.fülpiszkálóval szoktam,az elég mélyre megy, és ha úgy csinálom sokáig,akkor érzek valami olyasmit,ami olyan mintha orgazmus lenne :$

Egyszerre fázok meg melegem lesz,és úgy feszít,meg olyan nagyon jó is egyszerre,és már ugy érzem,hogy ott vagyok a csucsponton,de nem történik más :(

Nincs neki olyan végpontja.. vagyis még valami hiányzik szerintem hogy el is élvezzek.

Az a kérdés, hogy lehetséges ilyen, hogy én ilyenkor valami orgazmus közeli állapotot érzek, vagy csak a hugyholyagomat érzem?:$

és miér nem érem ezt el ujjazással? :$

Szépen kérlek titeket,csak normális válaszokat..:$

19/L

szűz vagyok ha nem irtam volna.

2011. máj. 4. 20:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
miért*
2011. máj. 4. 20:09
 2/17 anonim ***** válasza:
G pontot keresd meg,ott a pont,ha megatlálod!
2011. máj. 4. 20:12
 3/17 anonim ***** válasza:

sztem a g pontodat stimulálod a fülpiszkával.

azért érzed ezeket.

a többi meg majd jön, ha egyszer megérzed a szex ízét...meglátod:P :D

2011. máj. 4. 20:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
fallosz kell oda
2011. máj. 4. 20:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Lehet hogy kevés neked ez egy igazi hús vér férfi kellene

már.

2011. máj. 4. 20:14
 6/17 A kérdező kommentje:

Én is azt érzem,talán a Gpont mert iszonyat durván jó szokott lenni..de sajnos nem tart sokáig :(

Ne is mondjátok..egy ideje már csak a szexre tudok gondolni.. meg arra aki majd elveszi a szüzességem :$:$ :)

2011. máj. 4. 20:19
 7/17 anonim ***** válasza:

mintha csk én tettem volna fel a kérdést:D

ugyan ez a prblémám,csak nem próbáltam pülpiszkával,viszont ujjal nem sikerül túl rövidek:D vagy nem tudom mi a baj 18L

2011. máj. 4. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:
utolsó: bocsi a sok helyesírási hibáért de már félig alszok HOSSZÚ VOLT A NAP :D
2011. máj. 4. 20:41
 9/17 A kérdező kommentje:

érettségi? :D

énis :D

2011. máj. 4. 20:42
 10/17 anonim ***** válasza:
csiklódat izgatni próbáltad már? azzal kapcsolatban mi a tapasztalatod? írhatsz privát e-mailt is
2011. máj. 4. 21:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!