Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom is szeretné a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom is szeretné a szexet, viszont mégsem beszél róla, és ez így nem megy. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Kevés nővel voltam eddig szexuális kapcsolatban, de olyan visszajelzéseket kaptam, hogy jobban csinálom az ujjaimmal, mint ő maga...egy 33 éves nő azt mondta, hogy én elégítettem ki először úgy, stb..A barátnőm 20 éves és még szűz.Sztem. már minimum 5-6 hónapja pettingelünk,és én az első pillanattól kezdve nyugtatom, hogy ne izguljon és irányítson hogy jobb legyen Neki.Mindig csak azt mondja, hogy jó..és ennyiben marad a dolog.Próbálom előkészíteni a dolgot símogatom végigpuszilgatom,..amit csak kell..,volt, hogy meg is masszíroztam előtte, gyertyafény, illatosító, stb, stb.Nagyon sokat változtam, mióta Őt ismerem és próbáltam nem felvenni ezt a dolgot, de már kezd zavarni, hogy ennyi idő után és miután alkalmanként átlagban másfél-órákig! kényeztetem ott lent a nyelvemmel/számmal Ő nem tisztel meg azzal, hogy valamit is kommunikáljon velem erről.Félretettem az egóm és még utána is olvastam a neten az orális kényeztetésnek és hozzácsaptam a tapasztalataimhoz, már nem jut eszembe olyan praktika,amit ne vetettem volna be.Én elfogadom, hogy a Párom nem megy el negyed óra alatt és azt is, hogy Ő a legbonyolultabb nő, akivel eddig találkoztam, de legalább segíthetne.Vele többet törödöm, mint az eddigiekkel összesen, mivel Ő az első komoly kapcsolatom így 24 éves fejjel és szeretem is.Ő mondta, hogy már lassan szeretné elveszteni velem a szűzességét, de én úgy vagyok vele, hogy amíg beszélni sem tud róla, addig "élesben" nem hiszem, hogy sok értelme lenne, hiszen a pettingnek pont az a szerepe, hogy előkészítse a továbbiakat és megismerjük egymást "úgy" is.Én már felhívtam a figyelmét arra, hogy minél később segít, annál később lesz jó Neki...hiszen érte csinálom. Nem hittem az ilyen netes "megmondós" fórumoknak, de én már nem jut eszembe olyan, amit nem próbáltam volna.De ezektől függetlenül soha sem erőltetem és nem is teszek Neki szemrehányást, hiszen azzal csak rontanám a helyzetet és végképp nek tudná elengedni magát. Tapasztalatok ilyen téren???????? /Elnézést a hosszú levélért../
2009. márc. 9. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Tényleg hosszú lett.:)

Szerintem a barátnőd fél, ezért nem élvezi a kényeztetést...:)

Tapasztalatom nincs, de ahogy végigolvastam a leveled, jobb is nekem, hogy nincs ilyen tapasztalatom.:S

F/23

2009. márc. 9. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fordítva hogyan működik a dolog? Tehát ha te mondod neki, hogy mit csináljon az is zavarba hozza? Arról sem beszél, csak csinálja? Van azért, ha lassan is orgazmusa?

Én a helyedben (bár én nő vagyok, tehát nem a helyedben), lefeküdnék vele rendesen. Lehet, hogy már sok is a kényeztetés. Arra azért figyelj, hogy ne csak azt érezze, hogy kap tőled, hanem azt is, hogy ad neked. Hogy neked is jó amit ő csinál. Ez erősíti az önbizalmát is, és talán rájön, hogy neki is könnyebb, ha te irányítod egy kicsit.

2009. márc. 9. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

volt egy olyan korszakom még amikor még a szexeléses korszakom elején jártam, hogy én kifejezetten kellemetlenül éreztem magam, ha a pasi nagyon sokat foglalkozik velem, olyan rossz érzés volt. azt hittem hogy a pasi ara gondol, hogy nem igaz hogy nincs már orgazmusa, mostmár igazán elmehetne, hogy utána leszopjon, már zsibbad az ujjam stb. és inkább színleltem és leszoptam, mert mindig is fontosnak tartottam hogy a partnernek jó legyen, és úgy gondoltam hogy ha olyan nagyon sokat foglalkozik velem, akkor neki nem jó, mert hát abban mit élvez... szóval én furcsálltam hogy sokat foglalkoznak velem, és mindent kitaláltam hogy inkább ne, szerintem nyugodtan feküdjetek le, egy kis változatosság nem árt.

mi lenne, ha sarokba szorítanád, és elmondanád hogy neked mi a bajod, de jó hosszadalmasan, és lérdezz rá mindenre konkrétan, ez nem normális hogy nem hajlandó ilyenekről beszélni

hány éves, nem lehet hogy vallásos vagy esetleg nagyon szigorú a családja?

vagy esetleg megerőszakolták?

2009. márc. 9. 11:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves "11:27"-es leányzó!

Ő csinálja ,és már nagyon ügyes is, mivel próbálom irányítgatni közben..és esetenként utána is beszélünk róla. Ha ciki, ha nem én próbáltam Neki összefoglalni, hogy mit, hogyan kell csinálnia. Mostanában pedig Ő saját magától is vitt bele új dolgokat és isteni érzés...ráadásul úgy vettem észre, hogy kívánja és szereti is csinálni nekem. És én természetesen adok is visszajelzéseket. A legutóbbi "69"-es közben én már kiszálltam a játékból és gondoltam nem érdekel, hogy ha én most nem élvezek el, de Neki jó legyen és ne kelljen velem törödnie, tehát csak én csináltam...de ez sem jött be./ Köszönöm, hogy végigolvastátok a levelem/

2009. márc. 9. 11:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer sikerült elmennie nagyon hosszú, nyelvel és ujjal történő kényeztetés után, úgy, hogy ő irányította akkor a kezem, de erre is valami iszonyatosan nehezen vettem rá és azóta nem is igazán volt rá példa. Eddig ez volt a legnagyobb segítség tőle. De egyébként érdekes, mert annyira változatosan csinálta, hogy ilyet még nem láttam..tehát eléggé nehéz lenne kitalálni, hogy éppen melyik irányba és milyen erőséggel kellen csinálnom, stb. Már az is megfordult a fejemben, hogy nagyon hozzászokott a saját maga által adott ingerekhez.Passssz..
2009. márc. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!