Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlottok? Mit csináljak?
hétvégén elutaznak a szüleim és akkor tervezzük a barátnőmmel az elsőt én is 18 és ő is mit ajánlottok mi a legromantikusabb? vagy mivel tudnám feldobni ?!:)
köszi a segitséget!
"MÉRGES SÁRKÁNY": Rögtön a szájbaélvezés után úgy kell tarkóncsapni a nőt,
hogy a cucc az orrán jöjjön ki. Amikor felkel, úgy fog nézni, mint egy mérges sárkány.
Ez mindenképpen probáld ki értékelni fogja:)
Engem nem érdekel, hogy papok a szüleid. Sőt, manapság már a papok is.. Pff...
Szóval a lényeg az, hogy nem kell csinálni semmit, legalábbis az én véleményem szerint az ilyen megszervezett, megrendezett első szex túl mű lenne, és el is venné a kedvem mindentől. Annak csak úgy meg kell történnie és kész.
Ereszd le a redőnyt, néhány gyertyát, teamécsest gyújts meg, esetleg vmi finom bort vagy pezsgőt vehetnél, nem kell a legdrágábbat, nem az a lényeg. Egy szál vörös rózsa (mint már írták) az nagyon szép, akár egy vázába is teheted az ágy mellé, vagy rádobod az ágyra. Ha már el akarod jegyezni, a gyűrűt a rózsa belsejébe próbáld rejteni esetleg. Írj ki cd-re olyan számokat, amik nagyon romantikus, kicsit erotikus hangulatúak és mikor becsönget a lány: gyertyagyújtás, cd-t betenni, pezsgőt kivenni a hűtőből, ajtónyitás.... ámulás! :D
Sok boldogságot!
Szerintem a szüleid régen sejtik, hogy mi fog történni!
Talán épp azért mennek el mindketten, hogy méltó körülmények között, zavartalanul történhessen meg az első!
Lehet, hogy okosabbak ők, mint gondolnátok. Szeretkezzetek
szépen és legyetek nagyon boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!