Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlottok? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
hétvégén elutaznak a szüleim és akkor tervezzük a barátnőmmel az elsőt én is 18 és ő is mit ajánlottok mi a legromantikusabb? vagy mivel tudnám feldobni ?!:)
köszi a segitséget!
2011. máj. 4. 18:04
1/29 anonim válasza:
Mondjuk ha közben betoppannak a szüleid, az izgalmas lesz.
2/29 anonim válasza:
Az elsőt nem kell feldobni. Az így natúr, maradandó, megismételhetetlen élmény lesz.
3/29 A kérdező kommentje:
igen az elég izgalmas lesz mert papok :D valami konferencia lesz :D és oké csak valami meglepit szeretnék.!
2011. máj. 4. 18:11
4/29 anonim válasza:
ajajjjj egy pap gyerek ..pfffffffffffff...menj te is inkább a konferenciára!
6/29 anonim válasza:
SDzerintem a papok is tudják, h megy ez :D de ha elutaznak akkor nem nyitnak rátok, holott az tényleg izgi lenne. :D Sztem csak spontán a megszervezett dolgok mindig máshogy sülnek el, akkor meg csalódás van, az se jó :D
7/29 anonim válasza:
wtf papok ?
na várjál először egy papnak mióta lehet gyereke ezt a törvény bünteti (egyháztörvény vagy mif@szom)
másodszor két papnak hogy lehet gyereke ? ez meg így biológiailag nem stimmel.
8/29 anonim válasza:
a reformatusoknak lehet gyerekuk...eszleny
9/29 LadySuzanne válasza:
szerintem gyertyákkal, és pl. az ágyon várhatná egy szál vörös rózsa... mert egy lánynak fontos a romantika az első alkalommal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!