Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy többször akarja a barátnőm az együttlétet?

Figyelt kérdés

A b.nőm nem szereti az együttlétet. Próbáltam már mindent, hogy meghozzam hozzá a kedvéd, de neki elég 2 hetente 1*. Mit tegyek hogy legalább 2 naponta akarja a dolgot? Már beszéltünk rolla, hogy nekem szükségem lenne naponta, de legalább 2 naponta a dologra, de ő neki nem kell annyi. Próbáltam már mindent, romantikus, gyertyás megoldásokat, de minden nap nem lehet gyertya, tejszínhab ....stb.

Segédeszközt is próbáltam, de masztizni sem szeret, szóval még a saját testét sem ismeri.

Várom a választ, hogy mit tegyek hogy többször akarja az együttlétet.

2009. márc. 9. 10:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

De mit tegyek, hogy legyen kedve hozzá?

Kit/mit unt meg? Engem vagy a sexet?

2009. márc. 9. 12:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy a sima szexet unta meg, beszélj vele.

Lehet, hogy van valami szexuális vágya, ami izgalmasabbá tehetné mindkettőtöknek.

Új hely, vagy valami új dolog.

6 éve vagytok együtt, biztos tudtok erről is beszélgetni.

2009. márc. 9. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Helló,

Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de előbb írta valaki, hogy a tabletta teljesen kikapcsolta a szexuális vágyait. Hagyasd vele abba a tablettát és váltsatok más (pl gumi) védekezésre. Lehet, hogy egy ilyen egyszerű dolog is megoldja a problémád.

A másik dolog pedig a feszültség. Ha nagyon kell teljesítenie a munkahelyén, a suliban/egyetemen, ha nagyon lelkiismeretesen veszi a takarítást, rendrakást, főzést, annyira rákattan, hogy eszébe sem jut a szex. Figyeld a világra adott reakcióit, lehet, túl stresszesen meg akar mindent csinálni, és mire ágyba kerül elfárad.

Nálunk működni szokott, ha letiltom néha esténként a házimunkáról, gyerekekről, és elküldöm szoliba. Addig a gyermekeket elintézem, ha hamarabb jön haza, akkor kap egy jó adag Baileyst és egy könyvet, de nem dolgozhat. Ha látja, hogy kikapcsolhat, akkor kb 3 óra alatt ereszt le annyira, hogy rá lehet venni a huncutságra. Igaz, ennyire lelazultan már néha be kell fogni a száját, annyira síkítozik :)))

2009. márc. 9. 14:25
 14/20 A kérdező kommentje:

2 hónapja pihenteti a gyogyszert.

Nem lelkiismeretes, inkább lusta:-(

2009. márc. 9. 14:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

03-02 21:40 vagyok.

Annyi a különbség, hogy nálam - ha sikerült rávenni - akkor ő is élvezte, és orgazmusa is volt.

Egyébként én is azt mondom, hogy ne erőltesd a végtelenségig. Ha ő élvezi, akkor kényezted: nem kötelező az orgazmus. Addig csináld, amíg jól esik neki.

Ha ő jól csinálja, akkor hagyd neki, hadd kényeztessen téged. Beszélj vele, ahogy gondolod, és kérdezd - de egyiket se vidd túlzásba.

És tényleg nézessétek meg, nem a gyógyszer okozza-e ezt az egészet.

2009. márc. 9. 14:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a tabi miatt keletkezett a problémátok. Így, hogy abbahagyta, lehet visszatér a kedve :)
2009. márc. 9. 15:18
 17/20 A kérdező kommentje:

Tabi elött se volt hiperaktív (mert szűz volt mikor megismertem), és mióta összejöttünk szedi a tabit.

Most 2 hónapja szünetelteti, de semmi változás:-(

Ja, és újtra el akarja kezdeni.

Mit tegyek, hogy többször akarja?

2009. márc. 9. 15:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nalam a valtozas kb 3-4 honap mulva jelent meg, ido kell,mig kitisztul a szervezet! Legy turelmes es beszeljetek meg. :)
2009. márc. 9. 16:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Helló, nálunk a terhessége alatt állt le szinte teljesen a szex-szel, nem kívánta, de jó fej volt és nagyjából minden második nap leszopott, vagy kiverte és csúnyán beszélt közben a kedvemért :) Ki lehetett bírni :)
2009. márc. 10. 10:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
miért nem ezzel kezdted hogy szűz volt? akkor viszont biztos hogy benned van a hiba és nem a tablettában, nyugodtan folytathatja a tabletta szedését, sokkal kényelmesebb. szerintem nem ilyennek képzelte el a szexet, és igazából lehet hogy váltooztatna a dolgon, de mivel nincsen semmi összehasonlítási alapja, azt sem tudja hogyan.
2009. márc. 10. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!