Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy többször akarja a barátnőm az együttlétet?
A b.nőm nem szereti az együttlétet. Próbáltam már mindent, hogy meghozzam hozzá a kedvéd, de neki elég 2 hetente 1*. Mit tegyek hogy legalább 2 naponta akarja a dolgot? Már beszéltünk rolla, hogy nekem szükségem lenne naponta, de legalább 2 naponta a dologra, de ő neki nem kell annyi. Próbáltam már mindent, romantikus, gyertyás megoldásokat, de minden nap nem lehet gyertya, tejszínhab ....stb.
Segédeszközt is próbáltam, de masztizni sem szeret, szóval még a saját testét sem ismeri.
Várom a választ, hogy mit tegyek hogy többször akarja az együttlétet.
Sok oka lehet, hogy nem akarja. Szerintem azt csináld, hogy amikor legközelebb együtt vagytok, akkor mindent tegyél meg, hogy élvezze. Csak vele foglalkozz, figyelj a reakcióira, tényleg csak ő számítson.
Lehet, hogy utána megszeretni, és kitudja...legközelebb ő fogja mondani, hogy gyerünk gyerünk:)
Már mindent próbáltam, nem 1 hónapos a kapcsolat, hanem 6 éves. Ha engedi, akkor mindig úgy csinálom, hogy őt elégítem ki elöször /nyalás/, és csak úgy bele.
Különben ffi vagyok és 26 éves.
őszintln szólva a barátnőd nagyon udvarias(töketlen) és nem mer szólni hogy szar a szex neki. igazából én is voltam már így hogy szar volt, a pasi mindent megtett ihazából, csak nem sikerült neki, pl, úgy ért hozzá a csiklómhoz mintha valami állatsimogatóban lenne meg ilyenek, és annyir megsajnáltam a fiút hogy így próbálkozik, hogy gondoltam kinyögök neki néhány u-t meg á-t, aztán megkedveltem, hosszabb ideig együtt maradtunk, de nekem annyir szar volt a szex, és mivel úgy is rendszeresen maszturbáltam, nem éreztem szükségét annak hogy csináljuk, és emiatt egyre jobban ritkultak az együtlétek, mert úgy feküdtem le vele, hogy húúú m ár vagy egy hete nem szexeltünk, na jó akkor egye fene, legyen karácsonya...
lehet hogy nálatok is hasonló a probléma
Szerintem is ott a kutya elásva, hogy nem élvezi a szexet, de nem szól, mert azzal megbánt téged...
Vagy csak egyszerüen kezd kihűlni a kapcsolat...
Biztos vagy benne, hogy élvezi az együttlétet?
F/23
Tabival védekezünk.
Ő azt mondja hogy az előjáték jó, mikor nyalizom, akkor azt mondja, hogy van is csiklóorgazmusa, és én is úgy veszem észre. (megfeszül, beleremeg...)
Csak amikor benne vagyok akkor nem bírom sokáig, éppne emiatt, hogy 2 hetente vagyunk csak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!