Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom meggyőzni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom meggyőzni a szerelmemet, hogy úgy tökéletes az alakja, ahogyan van?

Figyelt kérdés
Mert néha szokta mondogatni azt, hogy szeretne fogyni, meg, hogy jobban tetsszen. De nekem pont úgy tökéletes, ahogyan van.
2011. máj. 4. 16:45
1 2
 11/15 Kingaa1 ***** válasza:
irigyelem azt hogy ennyire szereted, mondjuk mégsem irigyelem, mert a párom is szeret:)
2011. máj. 4. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Sehogy! Ha rondának látjuk magunkat, akkor rondának látjuk. Azt hisszük, hogy na jó, talán még most tetszünk a párunknak, mert még szerelmes belénk, de később úgyis egy csinosabb nőre kezd vágyni és a csinosság egyenlő az extra vékonysággal. Ezt halljuk, látjuk mindenütt.

Ez egyfajta önbizalomhiány.

2011. máj. 4. 16:57
 13/15 A kérdező kommentje:

ma 16:57

De én nem csak szerelmes vagyok belé, hanem szeretem is, nem tudom, érthető-e a különbség. Nem egy pillanatnak szól csak, amit iránta érzek, annál sokkal tartósabb érzés, mert nem is rövid idő alatt alakult ki.

A csinosság meg nem egyenlő az extra vékonysággal, sőt...

2011. máj. 4. 16:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Majdnem minden lány elégedetten a testével. Ezt az érzést megosztja veled. Ez jó. Te csak azzal foglalkozz, hogy lássa, hogy neked tetszik. A másik részével úgy sem tudsz mit tenni.
2011. máj. 4. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
na figyled, mikor legközelebb azt mondja hogy kövér vagyok . mond azt hogy nem vagy normális! és ennyi ... a barátnőd önbizalomhiányos tuingold fel :D
2011. máj. 4. 17:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!