Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom meggyőzni a szerelmemet, hogy úgy tökéletes az alakja, ahogyan van?
Figyelt kérdés
Mert néha szokta mondogatni azt, hogy szeretne fogyni, meg, hogy jobban tetsszen. De nekem pont úgy tökéletes, ahogyan van.2011. máj. 4. 16:45
1/15 Kingaa1 válasza:
sehogy, ezt mi lányok sosem értjük meg:)
2/15 A kérdező kommentje:
De miért nem?
2011. máj. 4. 16:48
3/15 Kingaa1 válasza:
mert azt hisszük, hogy azért mondjátok hogy mi jól érezzük magunkat, ettől néhány lány rosszabbul érzi magát...
Ne reagálj rá, hogy de nekem szép vagy, hanem mikor nem várja akkor dicsérd... megnőhet az önbizalma idővel és majd nem lesz ennyi ilyesfajta problémád:) Kinga, (első válaszoló)
4/15 anonim válasza:
ez a lányoknál egy betegség, mindig kövérnek látják magukat
5/15 Kingaa1 válasza:
én pl nem hiszem magam sem kövérnek sem soványnak, bár a mérleg mutathatna kevesebbet 2 kilóval de igy tökéletes(első voltam)
6/15 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy sosem "reagáltam rá". Azt, hogy szép, meg azt, hogy mi tetszik benne, nem akkor szoktam neki mondogatni, amikor ilyen ötleteket megoszt velem. Hanem más alkalmakkor.
2011. máj. 4. 16:51
7/15 Kingaa1 válasza:
akkor gyakrabban...:D meglátod idővel belátja hogy neki ugyis jó vagy
8/15 anonim válasza:
sehogy, esélytelen vagy ;) De azért dícsérgesd naponta, az sosem árthat.
Én 171 cm é 54 kiló vok, de hidd el én is soknak érzem. Tudom h nem sok, de annak érzem :) Ez így megy
9/15 A kérdező kommentje:
Még szép, hogy jó. Mi az, hogy jó, tökéletes.
2011. máj. 4. 16:54
10/15 A kérdező kommentje:
Lassunyuszi
"Én 171 cm é 54 kiló vok, de hidd el én is soknak érzem."
No comment. :D
2011. máj. 4. 16:54
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!