Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után mikor kell megjöjjön az első menstruáció?
Te ostoba vagy,mások szenvednek mert nem lehet babájuk vagy nagyon nehezen ez meg a társai csak d*ugnak ész nélkül aztán meg síránkoznak aztán megy az abortuszra mert nem akarja elrontani az életét,a szexhez is kell némi épp eszű gondolkodás és csak annyit fűznék még hozzá,hogy MINDEN TETTEDNEK MEGVAN A KÖVETKEZMÉNYE,ÉS ELŐBB GONDOLKODNI KELL!
És annak, hogy más hiába próbálkozik teherbe esni, mi köze van az én abortuszomhoz, te nagyon okos? Attól, hogy én elvetetem, majd lesz nekik? Sajnos kib@szottul nincs összefüggés, akármennyire is szeretné néhány megkeseredett, szerencsétlen meddő nő az abortuszosokra vetíteni a kínjait. Aki ilyen lépésre kényszerül mint az abortusz, k.rvára nem fogja meghatni, hogy mások meg bezzeg mennyit próbálkoznak.
a 21 L pedig akkora hülye pitsa, hogy szavakat nem találok. Ja, de igen: ő aztán egy komoly érv az ab. mellett, jobb hely lenne a világ, ha az ilyen soha nem születik meg.
mekkora bunkó emberek vannak!még ilyet!fö!
itt van egy kérdés,aki tud válaszolni rá,az tegye meg,na de a többi... hihetetlen számomra,hogy emberek mire érnek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!