Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Abortusz után mikor kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz után mikor kell megjöjjön az első menstruáció?

Figyelt kérdés
tegnap volt 5hete az abortuszom, és baj ha eddig nem jött meg??meddig kellene várjak?
2011. máj. 4. 16:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igazából nem azért kérdeztem, hogy itt lehordjanak mindennek.csak a kérdésemre kértem választ, aki pedig erkülcsösködni akar felettem hát tegye, nemtartozom magyarázattal hogy miért kellett.de szerintem nem mondtam senkinek olyat, hogy igy reagáljon a kérdésemre.ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor mért hurrogsz le??legalább válaszolj ha már irsz.köszönöm a válaszokat azoknak, akik segitettek.felfogom hivni a dokit,, csak megvárom még a 6 hetet.
2011. máj. 4. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Természetesen nem igaz h érzi...de nyilván komoly orvs vagy v hasonló..más: Én sem értek egyet az abortusszal de amit a nagy átlag nem tud, azt evolúciós pszichológiának hívják. Vagyis h a gyerek méhen belüli fejlődése nagyban hat a további életére. Vagyis ha egy gyereket nem szeretnek amikor úton van komoly lelki sérüléseket szerez egész életére!!!! Jobb egy lelkibeteg gyerek? Nem hinném, ennek ellenére persze védekezzünk, de akkor is, ez mindenkinek a magánügye, és nincs jogunk ítélkezni felette!! Mert ez senkinek nem könnyű döntés.
2011. máj. 4. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Te ostoba vagy,mások szenvednek mert nem lehet babájuk vagy nagyon nehezen ez meg a társai csak d*ugnak ész nélkül aztán meg síránkoznak aztán megy az abortuszra mert nem akarja elrontani az életét,a szexhez is kell némi épp eszű gondolkodás és csak annyit fűznék még hozzá,hogy MINDEN TETTEDNEK MEGVAN A KÖVETKEZMÉNYE,ÉS ELŐBB GONDOLKODNI KELL!

És annak, hogy más hiába próbálkozik teherbe esni, mi köze van az én abortuszomhoz, te nagyon okos? Attól, hogy én elvetetem, majd lesz nekik? Sajnos kib@szottul nincs összefüggés, akármennyire is szeretné néhány megkeseredett, szerencsétlen meddő nő az abortuszosokra vetíteni a kínjait. Aki ilyen lépésre kényszerül mint az abortusz, k.rvára nem fogja meghatni, hogy mások meg bezzeg mennyit próbálkoznak.

a 21 L pedig akkora hülye pitsa, hogy szavakat nem találok. Ja, de igen: ő aztán egy komoly érv az ab. mellett, jobb hely lenne a világ, ha az ilyen soha nem születik meg.

2011. máj. 5. 13:08
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
dögölj meg
2011. máj. 5. 17:12
 15/15 anonim válasza:

mekkora bunkó emberek vannak!még ilyet!fö!

itt van egy kérdés,aki tud válaszolni rá,az tegye meg,na de a többi... hihetetlen számomra,hogy emberek mire érnek rá...

2011. aug. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!