Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után mikor kell megjöjjön az első
menstruáció?
nem tudom, hogy baj-e, de... na jó, inkább nem mondok semmit.
2011. máj. 4. 16:24
Sokáig is eltarthat, hogy újra elinduljon, de azért érdemes lenne meglátogatni a nődokit.
2011. máj. 4. 16:34
3/15 A kérdező kommentje:
azt mnodta h az első havim után menjek vissza kontrollba.de még nem jött meg.meddig normális ha nemjön meg?
Hány éves vagy?
Szerintem menj vissza a dokihoz!
De amúgy az abortusz drágább volt, mint a gumi. -.-"
2011. máj. 4. 17:01
Ne erkölcscsőszködjünk már itt! Nem erre van ez az oldal. Sztem hívd fel telefonon a dokid ő megmondja h meg akar-e vizsgálni.
2011. máj. 4. 17:09
nekem 5 hét után jött meg, de ha 6 hét múlva jön az is teljesen normális,ne aggódj:-)
ha cickafarkfű-teát iszol az segít,h megjöjjön
22/l
2011. máj. 4. 17:17
Böszme barom p*csa,de*-gni tudtál aztán meg egy életet elvenni,megöltél egy embert te szégyentelen állat!Remélem az életed is tönkremegy a lelkiismeret furdalástól!Utálom az ilyen p*csákat!
21/N
2011. máj. 4. 18:13
Nem egy életet vett el, hanem egy élet kezdeményt aminek nem volt még pl idegrendszere. Bírom az olyanokat mint te. Nekem még nem volt abortuszom, de ez nem olyan mintha élőt ölnél meg, mert még nem teljes egész csak egy kis valami, ami az lehetne. Neked viszont nincs jogod fröcsögni, az ő dolga, és bármit is képzelsz a borsónyi agyaddal SENKI nem hobbiból megí abortuszra. Ítélkezel pedig nem is tudsz semmit...és ha beteg volt a gyereke???? H*lye
2011. máj. 4. 18:29
Lassúnyuszi
Te ostoba vagy,mások szenvednek mert nem lehet babájuk vagy nagyon nehezen ez meg a társai csak d*ugnak ész nélkül aztán meg síránkoznak aztán megy az abortuszra mert nem akarja elrontani az életét,a szexhez is kell némi épp eszű gondolkodás és csak annyit fűznék még hozzá,hogy MINDEN TETTEDNEK MEGVAN A KÖVETKEZMÉNYE,ÉS ELŐBB GONDOLKODNI KELL!
2011. máj. 4. 19:36
Elmondanám "kedves" lassunyuszi hogy a kisbabának már igen korán kifejlődik az idegrendszere és érzi ahogy széttépik hogy kiférjen a méhből. A fogantatás napjától él a baba és érez. Kínában azt hiszem vagy Japánban a kisbaba születésnapja a fogantatás napja nem a születésének napja.Mellesleg nagyon sok ember csak azért megy el abortuszra mert felcsináltatta magát és nincs kedve felnevelni azt az ÉLŐ,ÉRZŐ lényt. Ha felelősségteljes lenne az ember akkor ezt nem engedné meg magának,ott van az a rohadt óvszer.Miért nem lehet használni? Hobbis hozzászólásodhoz ha utána nézel egy kicsit myvipen meg facebookon raknak ki magukról képeket hogy abortusz után,és ott áll infúzióval a csaj. Ennyit erről.Olvass többet.
2011. máj. 4. 19:50
Kapcsolódó kérdések: