Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy leborotváltam a nemi szervemről a szőrt, és most, hogy megint elkezd nőni egy szőrlyukból több szőrszál is nő. Mitől? :S
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 16:05
1/8 anonim válasza:
Ezért mondják, hogy ha borotválod utána tömöttödik.
3/8 anonim válasza:
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
Miért lenne lehetetlen? Nagyon gyakran észlelem ezt én is sajnos. :S
4/8 anonim válasza:
vatagabban nő kis a szőr stb, azért mondják gyantát jobb megoldásnak ami kitépi tövestűl a szört. Borotválással évek múlva várhatod a reményt, hogy ritkul a szőr meg elvékonyodik.
5/8 anonim válasza:
Istenem -_-
Egy szőrtüszőből két szőr? Ez kb. olyan mint az egy nyakból két fej. Borotváláskor csak a bőrből kiemelkedő rész vágod le, a szőrtüszőt nem bántod...
És egyáltalán nem nő ki vastagabban. Csak úgy látszik. Az a szőr ami sokáig volt kinn a "szabadban" az elvékonyodik mechanikai behatások miatt. Az új szőr csak egy ideig tűnik vastagabbnak, majd az is elvékonyodik, ha nem borotválod...
6/8 anonim válasza:
Az előző kommentemhez hozzáfűzném, hogy ha hülyék vagytok, ne az én válaszaimat pontozzátok le, ha nem olvassatok el valamilyen biológia könyvet -_-
7/8 anonim válasza:
Nőhet ki egymás mellől két szőr én értem mire gondolsz. De úgy volt az előtte is csak nem figyelted. Az pedig, hogy vastagabb az optikai csalódás, azért mert a szőr ahol el lett vágva ott vastagabb a keresztmetszete mint a szőrszál természetes elvékonyodó vége.
8/8 anonim válasza:
De most úgy komolyan..ki az az aberrált beteg állat aki a nemiszervét gyantázza? Én biztos befosnék ha a farkam környékét lekennék gyantával meg a golyóim és letépnék róla a szőrt..váá felállt a hátamon a szőr :S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!