Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak itt ennyien...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak itt ennyien 20-on évesek, akik prostituálttal akarják elveszíteni a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért tulajdonítanak ennek ekkora jelentőséget. A szüzesség csak egy állapot, és ha egyszer kielégül, azzal semmi sem fog megváltozni.
2011. máj. 4. 14:35
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

ma 17:33

"-aki nem tud nőt szerezni magának, az egy szánalmas alak."

Ezt jellemzően a férfiak találtál ki ugye.

"-aki emiatt elmegy prostituálthoz, az egy mocskos féreg."

Ez sem igaz, dehát azért mégiscsak meg kellene adni a módját a dolognak.

"A nők így gondolkodnak. Arra azonban egyikük sem gondol, hogy esetleg emg kéne ismerni az illetőt, hátha nem is olyan rossz ember. Gyakorlatilag nem hagynak választási lehetőséget a srácoknak. Aztán persze fel vannak háborodva, amikor kiderül, hogy ők sem pótolhatatlanok."

Csak általánosítasz, semmi mást nem teszel egyébként.

2011. máj. 4. 17:38
 22/31 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, nézd már végig a többi topicot, hogy mit gondolnak a nők a sikertelen férfiakról és utána beszélj! Nem az ujjamból szoptam, amit írtam!
2011. máj. 4. 17:41
 23/31 A kérdező kommentje:

ma 17:41

Ki számít sikertelen férfinak szerinted?

2011. máj. 4. 17:43
 24/31 anonim ***** válasza:
Aki olyan, mint pl. én. Négy éve nincs barátnőm és fogalmam sincs, mikor lesz megint.
2011. máj. 4. 17:49
 25/31 A kérdező kommentje:

ma 17:49

És szerinted a nők ezért néznek le téged, mert most éppen 4 éve nincsen senkid?

Az meg, hogy nem tudod, mikor lesz? Miért, mások tudják? Dehogyis tudják, aki egyedül van, sosem tudhatja, hogy mikor jön el, lehet, hogy 1 nap, lehet, hogy 1 év után.

2011. máj. 4. 17:51
 26/31 anonim ***** válasza:

17:33

Igaz. Attól még, hogy valaki k.rvával volt még lehet normális tag.

Amúgy meg gazdasági okai is lehetne. Egy k.rva olcsóbb, mint egy csaj, aki olyan különben és pótolhatatlannak hiszi magát. A cél pedig ugyanaz, hogy dugjon az ember. Akkor meg minek pazaroljon az ember rengeteg pénzt randikra meg a többre, ha megkaphatja olcsóbban is.

Persze ez csak feltételezés, én biztos, hogy sose fizetnék k.rvának, mert megalázónak tartom az egész helyzetet.

2011. máj. 4. 18:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Én voltam örömlánynál az otthonában, tehát nem utcainál.Tiszta, gyönyörüszép, fiatal csaj volt.Nem bánom hogy elmentem, mert egy ilyen szép lány velem nem áll szóba a valóságban, mert hatalmasak az igények.Mind lehet az ember magas,jóképü,sportos...valahogy nekik mindig más kell.Igy kevés pénz ellenében lehettem "álmaim nőjével", persze érzelmeket nem kap az ember, de nem mintha kapnák mástól.El van durvulva a világ, a nőknek semmi se jó, igy fizet az ember egy kis boldogságért.
2011. máj. 4. 18:55
 28/31 anonim ***** válasza:
Csak szerintem van nőszaga a kérdezőnek?
2011. máj. 4. 19:23
 29/31 anonim ***** válasza:
Jól mondod, Fuckmeinfamous, ennyire értetlenek általában csak a nők szoktak lenni. :)
2011. máj. 4. 19:51
 30/31 anonim ***** válasza:
Gondolom dugni akarnak, esélyük nincs a nőknél, vagy rondák, így inkább kváznak.
2011. máj. 4. 21:18
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!