Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak itt ennyien 20-on évesek, akik prostituálttal akarják elveszíteni a szüzességüket?
ma 14:36
Ahha, szóval végső elkeseredés? Mert mitől kell olyan nagyon elkereseredni?
ma 14:39
Nem, de azért jellemzően ők akarnak leginkább. De nem értem, hogy ha már egyszer nem szűz, akkor bizonyára volt egy barátnője. Akkor meg mi ok az elkeseredésre?
el vannak keseredve a folyamatos elutasításoktól. de fene tudja, lehet némelyikük azt várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, aztán mikor rájön hogy nem így lesz, akkor hivatásoshoz menekül.
de én már igyekszem nem felidegesíteni magam az ilyen kérdéseken.
Panda Péter
De én is el lehetnék keseredve, aztán mégsem jut eszembe, hogy prostituált meg hasonlók.
Jó, attól, hogy neked nincs tököd még egyeseknek lehet.
Szal egyrészt már szeretnék érezni, h milyen a punci.
Másrészt lehet ettől kicsit változik a kisugárzásuk is, kicsit megkönnyebbülnek.
Az is lehet, hogy azért zavarja, mert fél, hogy mit szólna hozzá egy lány, ha esetleg eljutnának odáig.
Legalábbis ahogy néztem a kérdéseket nekem ez jött le.
Az ilyenek azért szüzek, mert gyávák kezdeményezni. Aki pedig nem tud csajozni, az egy prostihoz pláne nem merne menni. Ez tök egyértelmű, 10 éve élek nemi életet, de remegne a lábam egy k***vával szemben. Szimpla segélykiáltás az, hogy kiírják itt a kérdést. Azt várják, hogy valaki megsajnálja őket és segít a nyomorukon. Netes társkeresésre használják az oldalt, mert a való életben nem elég tökösek. Szintén ezek a srácok azok, akik kamera előtt verik a kukijukat:)
23/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!