Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak itt ennyien...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak itt ennyien 20-on évesek, akik prostituálttal akarják elveszíteni a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért tulajdonítanak ennek ekkora jelentőséget. A szüzesség csak egy állapot, és ha egyszer kielégül, azzal semmi sem fog megváltozni.
2011. máj. 4. 14:35
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
74%
Csak a végső elkeseredés beszél belőlük.
2011. máj. 4. 14:36
 2/31 anonim ***** válasza:
59%
ja és nem csak szüzek akarnak itt dugni.
2011. máj. 4. 14:39
 3/31 A kérdező kommentje:

ma 14:36

Ahha, szóval végső elkeseredés? Mert mitől kell olyan nagyon elkereseredni?

2011. máj. 4. 14:42
 4/31 A kérdező kommentje:

ma 14:39

Nem, de azért jellemzően ők akarnak leginkább. De nem értem, hogy ha már egyszer nem szűz, akkor bizonyára volt egy barátnője. Akkor meg mi ok az elkeseredésre?

2011. máj. 4. 14:43
 5/31 Panda Péter ***** válasza:
66%

el vannak keseredve a folyamatos elutasításoktól. de fene tudja, lehet némelyikük azt várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, aztán mikor rájön hogy nem így lesz, akkor hivatásoshoz menekül.

de én már igyekszem nem felidegesíteni magam az ilyen kérdéseken.

2011. máj. 4. 14:48
 6/31 A kérdező kommentje:

Panda Péter

De én is el lehetnék keseredve, aztán mégsem jut eszembe, hogy prostituált meg hasonlók.

2011. máj. 4. 14:49
 7/31 anonim ***** válasza:

Jó, attól, hogy neked nincs tököd még egyeseknek lehet.

Szal egyrészt már szeretnék érezni, h milyen a punci.

Másrészt lehet ettől kicsit változik a kisugárzásuk is, kicsit megkönnyebbülnek.

Az is lehet, hogy azért zavarja, mert fél, hogy mit szólna hozzá egy lány, ha esetleg eljutnának odáig.

Legalábbis ahogy néztem a kérdéseket nekem ez jött le.

2011. máj. 4. 15:01
 8/31 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyenek azért szüzek, mert gyávák kezdeményezni. Aki pedig nem tud csajozni, az egy prostihoz pláne nem merne menni. Ez tök egyértelmű, 10 éve élek nemi életet, de remegne a lábam egy k***vával szemben. Szimpla segélykiáltás az, hogy kiírják itt a kérdést. Azt várják, hogy valaki megsajnálja őket és segít a nyomorukon. Netes társkeresésre használják az oldalt, mert a való életben nem elég tökösek. Szintén ezek a srácok azok, akik kamera előtt verik a kukijukat:)

23/F

2011. máj. 4. 15:17
 9/31 anonim ***** válasza:
Ami megváltozik k*rvázás után, az a pszihikai állapot, valamennyire nyer is önbizalmat egy ilyen személy.Nem csak a gyávák mennek k*rvához, van aki mind próbálkozik és mind elutasitják.Miért?Azért mert a nőknek laza pasas kell, nem egy feszült személy.Megérzik a feszültséget az emberen és egyből lepöccintenek.Tehát elösször fel kell lazulni és utánna menni csajozni, nem forditva.
2011. máj. 4. 15:40
 10/31 anonim ***** válasza:
Mert sorra visszautasítják őket, azért. A szex pedig egy fantasztikus dolog, amit mindenkinek érdemes csinálnia, ha szeretné élvezni az életet.
2011. máj. 4. 16:42
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!