Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak egy része miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak egy része miért van annyira oda az orális szexért?

Figyelt kérdés
Szóval, mit nyújt az orális szex, amit a "normál", hüvelyi behatolással járó szex nem? Meg tudjátok ezt most magyarázni?
2011. máj. 4. 13:31
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

ma 15:03

"Nemcsak azt nézik a pasik, hogy a nő szeressen szopni, hanem vékony legyen, csinos legyen, szép ruhában járjon, csupasz legyen a sunája( vagy épp ne legyen), szőke legyen (vagy szőke kizárva), neadjisten még egyéb elvárások is léteznek."

Igen, elvárások azok vannak bőven, csak kérdés, hogy a férfi ezen elvárások közül melyeknek felel meg. Mert a nők sokszor megkapják, hogy nagyok az elvárásaik a férfiakkal szemben, és ha ezeknek nem tudnak megfelelni, akkor már rögtön selejtesnek is számítanak. De ha a nőnek vannak elvárásai a férfival szemben, akkor rögtön ő a nagyra vágyó ribanc ugye.

"Csak te leragadtál ennél, mert te nem vennéd a szádba."

Hol írtam én ilyet bárhol is?

"Elhiszed, hogy engem ez nem zavar? :)"

Értelmetlen kérdés az előző válaszomból adódóan.

"Egy kérdés: nyalatni szeretsz?"

Fogalmazzunk úgy, hogy szeretem, ha a párom kinyal. De nem "nyalatom". És ha nem tenné meg, akkor sem jutna eszembe, hogy emiatt kevesebbet érne a számomra.

2011. máj. 4. 15:13
 22/45 anonim ***** válasza:
34%

Akkor összefoglalnám:

Van párod.

Mindketten áldoztok az orális örömök oltárán.

De téged mégis b@sztatnak a férfiak, hogy nem szeretsz szopni.

Kik b@sztatnak ezzel? Megint kérdezem: mi közük hozzá? Ki mondja el nekik? És mit? Hogy szopsz, de nem szereted? Tőled tudják ? Hülye vagy, hogy kidumálod más pasiknak? Vagy a pasidtól? Hülye vagy, hogy még mindig vele vagy?

Ebből már nehéz lesz jól kijönnöd. :)

2011. máj. 4. 15:23
 23/45 A kérdező kommentje:

ma 15:23

"Akkor összefoglalnám:

Van párod."

Ismét egy újabb hibás következtetés a részedről.

"Mindketten áldoztok az orális örömök oltárán."

Úgyszintén lásd, mint feljebb ugye.

"De téged mégis b@sztatnak a férfiak, hogy nem szeretsz szopni."

Ki mondott ilyet?

"Kik b@sztatnak ezzel? Megint kérdezem: mi közük hozzá? Ki mondja el nekik? És mit?"

Sok kérdés, mind egyetlen hibás feltételezésből kiindulva.

"Hogy szopsz, de nem szereted?"

Sosem mondtam ilyet. De ha már ezt felhoztad, egy érdekes kérdés: ha egy nő hangot ad annak, hogy nem szereti, akkor őt nézik le emiatt. Érdekes ez, nem? :)

"Tőled tudják ? Hülye vagy, hogy kidumálod más pasiknak? Vagy a pasidtól? Hülye vagy, hogy még mindig vele vagy?"

Ha már ezt is felhoztad: ne mondd már, hogy te pasi létedre a szexuális életedet nem beszéled meg a haverjaiddal. :D

"Ebből már nehéz lesz jól kijönnöd. :)"

Nekem ugyan nem, de érdemi válasz még mindig nem született erre a kérdésre.

2011. máj. 4. 15:34
 24/45 anonim ***** válasza:
51%

De mégis milyen választ vársz?

Nekünk nőknek sem ugyanaz.Más az élmény,más az orgazmus,más minden.Nyilván a pasik is így vannak vele.Kényelmesen hátradőlnek,és élvezik.Nálunk ugyanez.A kisujjunkat nem mozdítjuk,és leszakad a plafon.

Ezért szeretik a férfiak is,és a nők is általában.Persze kivételek mindig vannak,de ez lehet az oka.

2011. máj. 4. 16:04
 25/45 A kérdező kommentje:

ma 16:04

Arra várnék már csak választ, hogy miért az manapság a nőiesség fokmérője, hogy valaki mennyire jó a orálban.

2011. máj. 4. 16:05
 26/45 anonim válasza:
0%

minek rakod ki a kérdést ha egyszerűen nem vagy "kíváncsi" a válaszra..vagy ha megadják a választ nem fogadod el vagy egyszerűen csak nem érted meg..

most vegyük azt hogy te szereted ha kinyalnak.. ha nem nyalnak ki megkéred rá a férfit..és ha megkéred rá és szeret biztos megteszi..ez fordítva is így van

és nem értem miért gondolod hogy a szopatás kihasználás.nem kihasználás ez a szex része.ez ugyanaz mint amikor a nő nyalat ..akkor véleményed szerint az nem kihasználás ?? legalább gondolkodj egy kicsit mielőtt beszélsz..

2011. máj. 4. 16:11
 27/45 anonim ***** válasza:

Én megértelek kérdező, de hidd el csak a sekélyes pasiknál fokmérő ez, a normálisaknál nem. Akik tényleg szeretik a párjukat, azoknak nem ez a fontos.

Amúgy én amellett hogy nem izgat az orális szex pont azért sem csinálom, mert a közfelfogás ezzel szemben azt sújkolja ezt muszáj, meg ez alap és hasonlóak, mintha én azt mondanám, hogy kenyeret enni alap, aki nem eszi hülye. A szexben, ami alap az a normális hüvelyi közösülés, minden egyéb plusz, ami, ha az illetőnek tetszik megteszi, ha nem akkor nem.

2011. máj. 4. 16:13
 28/45 A kérdező kommentje:

ma 16:11

Ok, de miért ez lett a fokmérő?

2011. máj. 4. 16:13
 29/45 A kérdező kommentje:

ma 16.13

Végre-végre, valaki érti, hogy miről is beszélek. :) Vagy legalábbis érzi. Köszönöm.

2011. máj. 4. 16:14
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagy vele, hogy kielégítem orálisan a páromat, csak az nem tetszik, amikor a férfiak úgy beszélnek erről, hogy "leszopatni", stb. Nekem ez tökre megalázó vagy nem is tudom. Szerintem kérdező ezt te is hasonlóan gondolod, nekem legalábbis ez jött le.
2011. máj. 4. 16:57
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!