Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak egy része miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak egy része miért van annyira oda az orális szexért?

Figyelt kérdés
Szóval, mit nyújt az orális szex, amit a "normál", hüvelyi behatolással járó szex nem? Meg tudjátok ezt most magyarázni?
2011. máj. 4. 13:31
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
0%

"És ezek után miért fáj egyes férfiaknak az, ha bizonyos nők meg nem engedik, hogy szopassák - és ezzel lényegében ki is használják majd - őket?"

Álljon meg a menet. Ez kihasználás? Szó sincs róla. Ezt egy nő élvezi, imádja csinálni. Ahogy én is imádom viszonozni.

Elég sivár lehet a szexuális életed, már ha van egyáltalán. :)

2011. máj. 4. 14:03
 12/45 A kérdező kommentje:

ma 14:03

"Álljon meg a menet. Ez kihasználás? Szó sincs róla. Ezt egy nő élvezi, imádja csinálni. Ahogy én is imádom viszonozni."

Tényleg? Egy nő szerinted élvezi azt, ha a férfi eszközként kezeli? Még egyszer: nem az orális szexszel van itt a problémám, hanem a hozzállással. Azzal a fajta hozzállással pl., hogy egy nő értékét a férfiak számára már az jelenti, hogy szeret-e szopni, még akkor is, ha mondjuk nem élvezi azt.

"Elég sivár lehet a szexuális életed, már ha van egyáltalán. :)"

Lol. Hogy jön ez a kérdéshez?

2011. máj. 4. 14:06
 13/45 anonim ***** válasza:
0%

Drága kérdező!

Úgy tapasztaltam, hogy a nők döntő többsége örömmel szopik. Van, aki azért, mert szeret adni, van, aki meg kimondottan élvezi.

Én nem szívesen mondanék le erről az örömről, ahogy a viszonzásról sem, mert azon férfiak közé tartozom, akik kifejezetten élvezik azt.

Ha neked ez nem jön be, keress olyan párt, aki nem igényli ezt. Állítólag van olyan is. Sok sikert!

2011. máj. 4. 14:08
 14/45 anonim ***** válasza:
0%

"Lol. Hogy jön ez a kérdéshez?"

Szorosan összefügg.:)

2011. máj. 4. 14:11
 15/45 A kérdező kommentje:

ma 14:11

Ahha.

Ellenben a kérdésre nem adtatok választ. Miben más sz ámotokra az orális szex, mint a vaginális?

2011. máj. 4. 14:21
 16/45 anonim ***** válasza:
0%

Akkor válaszolok: ahogy a körte más az almához képest.

Talán ha egyszer kipróbálnád (nem adni, fúj...kapni), megértenéd. ;)

2011. máj. 4. 14:26
 17/45 A kérdező kommentje:

ma 14:26

Ok, ez világos. Most már csak az nem világos, hogy miért tekintenek erre így a férfiak. Tehát: jutalom a nőnek, hogy őt kinyalják, meg az is, hogy ő szophat. Ha meg egy nő nem így gondolja, akkor meg rögtön defektesnek van kikiáltva a férfiak között.

2011. máj. 4. 14:34
 18/45 anonim ***** válasza:
45%

Én nem így tekintek rá. Adni, kapni egyformán jó. Én igénylem mindkettőt. Elfogadom, ha valaki nem (a mai világban ez már egyre ritkább), de nekem ő ugyanúgy nem felelne meg, mint aki dagi, vagy pocsék a helyesírása, vagy ha mondjuk homlokegyenest ellentétes a világnézetünk.

Én kezdettől nem értem a kérdésedet. Honnan tudhatja azt a nagy nyilvánosság, hogy te nem szereted csinálni? Ki csámcsoghat ezen? Kinek van bármi köze hozzá? Ez a te magánügyed, tartsd meg magadnak, meg akire valóban tartozik, és akkor senki nem fog megszólni érte.

(Megjegyzem, én ezért nem szóllak meg, viszont sajnállak.)

2011. máj. 4. 14:48
 19/45 A kérdező kommentje:

ma 14:48

De nem érted. Egyáltalán nem rólam van szó. Hanem a férfiak egy jelentős részéről. Akiknek egy nőnél az a fokmérő, hogy szeret-e szopni, és ha igen, mennyire élvezi.

És ha nem, akkor nekik ez a nő már nem is kell. Tehát lényegében a férfiak pontosan ugyanannyira el vannak stricisedve manapság, mint amennyire a nők el vannak k*rvásodva.

2011. máj. 4. 14:52
 20/45 anonim ***** válasza:
0%

Te nem érted. Az orális szex része a normális szexuális életnek. Ez van.

Nemcsak azt nézik a pasik, hogy a nő szeressen szopni, hanem vékony legyen, csinos legyen, szép ruhában járjon, csupasz legyen a sunája( vagy épp ne legyen), szőke legyen (vagy szőke kizárva), neadjisten még egyéb elvárások is léteznek.

Csak te leragadtál ennél, mert te nem vennéd a szádba. Elhiszed, hogy engem ez nem zavar? :)

Egy kérdés: nyalatni szeretsz?

2011. máj. 4. 15:03
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!