Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyanok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyanok akik otthon pucéran vannak?

Figyelt kérdés
Mert régen olvastam itt ilyet. Szerintem elég durva, de érdekel mások ezzel hogy vannak
2011. máj. 4. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
lehidalok. :| nálunk ez nem szokás. be is tenné a lécet ha itthon 1 szál f@szba járkálnák XD
2011. máj. 6. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi sosem csináljuk ezt otthon. Nálunk a meztelenkedés egyáltalán nem természetes dolog. Még a nyilvános szoptatás sem!
2011. máj. 6. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha vannak gyerekek akkor már meredek azért, de pl a nővérem folyton nudizik, én nem szeretem, de nem zavar ha más csinálja, de h egy család minden tagja...az tényleg durva
2011. máj. 6. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:
családban soha nem csinalunk ilyet, de ha egyedül vagyok szoktam lenni meztelenül.
2011. máj. 6. 19:17
 15/20 anonim ***** válasza:
éln ezt nem itélem el aki szereti szellöztetni magát hát nyugodtan :D a barátom is sex után mindig meztelenkedik. :) én viszont nem.. látott már 1000x de akkoris a bugyimat mindig felveszem :) itthon anyámékkal meg sosem vagyok meztelen. :) szóval én nem.. deh nem gáz ha más igen :)
2011. máj. 6. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Én akkor, ha egyedül vagyok. Nővéremmel nőttem fel, szóval, ha ketten vagyunk akkor is. De van egy felnőtt bátyám, így azért nem rohangálok pucéran, ha ott az egész család. Nem szégyellném magam, felszabadítóérzés, de a bátyám előtt mégse dobom ki a húsos kagylót :)
2011. máj. 6. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha csak a szüleim vannak itthon akkor reggelente nem veszek fel semmit úgyis láttak már

általában boxerben vagyok ha az időjárás engedi, aludni meg ruha nélkül sokkal kényelmesebb.

2011. máj. 6. 21:45
 18/20 Somogyi Gergő ***** válasza:
Én most is rátok verem a faszom
2011. máj. 6. 22:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát mi ketten vagyunk a párommal. Éjjel meztelenül alszunk, kivéve ha egyedül alszom, akkor egy bugyiban, vagy ha fázom akár egy hálóinget is magamra kapok. Amúgy van hogy szombat reggel felkelünk, én kimegyek egy teát vagy kakaót csinálni, és nem kapok magamra semmit, max egy tangát. Ő már látott ezerszer, imádja a látványt, én már láttam őt, imádom nézni meztelenül.

Ha gyerek lenne, vagy nem kettecskén élnénk, bizonyára a hálószobán kívül ruhát vennénk fel, ez természetes.

2011. máj. 6. 23:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen vannak , mi is jóformán egész nyáron meztelenül vagyunk itthon. Ez már természetes és senkit nem zavar
2011. jún. 19. 11:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!