Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyanok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyanok akik otthon pucéran vannak?

Figyelt kérdés
Mert régen olvastam itt ilyet. Szerintem elég durva, de érdekel mások ezzel hogy vannak
2011. máj. 4. 13:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én most is pucér vagyok:)szerintem ez tök normális dolog:)
2011. máj. 4. 13:18
 2/20 anonim ***** válasza:
pucéran alszom aztán ha reggel nincs kedvem felöltözni de kajás vagyok vagy pössenteni kell akkor azt megtesze pucéran és visszamászok az ágyba...ha beindul a nap akkor azért felöltözöm...mondjuk egyedül élek csak a szembe kukkolo öreg bácsi lát aztmeg leszarom...vagy ha éppen valami csaj volt nálam azmeg ugyis egész éjjel meztelenül látott akkor meg nemind1 az a 10perc amig nekiállok fürdeni?
2011. máj. 4. 13:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért lenne ez durva dolog. Te tudod.

Én nyáron meztelenül vagy bugyiba alszom, mert állati melegem van. A ház többi részében sajnos nem nagyon mászkálhatok így. A szüleimmel élek, magamutogató meg nem vagyok. :P

Majd, amikor lesz saját lakásom én is pucéran fogok benne mászkálni. :D

2011. máj. 4. 14:06
 4/20 anonim ***** válasza:
én is szoktam pucéran járkálni... ha persze nincsenek itthon... Tudod milyen felszabadító érzés? Nem tudom, de én akkor azt érzem.
2011. máj. 4. 14:08
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
tök normáis hogy otthon nem utcai ruhába dekkolok mondjuk lefekvés előtt, mondjuk én minimum egy alsógatyát húzok,utálom ha lifeg össze vissza a dákó,kényelmetlen...
2011. máj. 4. 14:16
 6/20 A kérdező kommentje:
bocs azt nem mondtam h családban apa anya gyerek
2011. máj. 4. 15:04
 7/20 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi rossz!
2011. máj. 4. 15:15
 8/20 anonim ***** válasza:
Otthon mindig meztelenül vagyunk, kényelmes kellemes. Nyáron meg nem is lehet másképp elviselni a lakást.
2011. máj. 5. 09:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok itthon, most is. Egyedül élek, szóval könnyen megtehetem. Mások előtt persze nem mutatkozok így.
2011. máj. 6. 17:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Ha meleg van, meztelenül alszom, és ha napközben egyedül vagyok itthon, akkor sem öltözöm fel :)
2011. máj. 6. 17:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!