Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek Keressem vagy hagyjam a francba?
Van egy srác akit augusztusban ismerkedtem meg nagyon beleszerettünk egymásba.csak kicsit nagy köztünk a távolság ő Pécsen lakik én meg Szegeden a távolság melett még a korkülönbség is sok 11 év .de őt ezt nem igazán zavarta és engem sem egy darabig.már a jővöt tervezgettük eggyütt.aztán azt tettem amire nem vagyok büszke és nagyon szégyenlem de hazudtam neki.nagyot csalodott bennem ezt mondta is és éreztem is.egy 3-4 hónapig nem is beszéltünk.aztán karácsony elött megkerestem és lerázott mint ha már nem akart volna velem beszélni.aztán karácsony után megkeresett nagyon sokat beszélgettünk.azt kérdezte ,hogy szerettem -e . ő azt mondta ,hogy imádott.az elmult honapokban nagyon sokat beszélgettünk.meghívtam őt hozzánk a ballagásomra és azt mondta eljön ha tud mert a vizsgái pont abban az időszakban van.de megprobál eljönni.olyan érdekes ,hogy senkit nem ismer rajtam kivül és mégis eljönne mi ez ha nem szerelem mostanában eggyütt volt egy lánnyal de mikor elmondtam neki, hogy szeretem akkor szakított a lánnyal és nem igazán beszélünk mostanában ,hogy nekem ne legyen ez az egész külön lét olyan fájdalmas.nagyon szeretem és szeretném ha eljönne.tudom és érzem ,hogy nem akar nekem fájdalmat okozni.és érzem ,hogy ő is szeret.csak sok az a 11 év :-( kesressem vagy ne?nagyon hiányzik.
létszi kort és nemet írjatok köszi
Szerintem nem a korkülömbséggel van a legnagyobb gond!
Szerintem keresd meg,hiszen szereted.
Amíg nem küld el és nem csap át zaklatássá a dolog addig ne add fel.
Ha megtud bocsájtani neked,akkor folytassátok!Vele beszéld meg a dolgot!A bizonytalanság a legrosszabb!Cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!