Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy élhetek nemi életet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élhetek nemi életet mozgáskorlátozott lánnyal?

Figyelt kérdés
A barátnőm 21 éves, és kerekesszékbe kényszerült egy születés utáni agyvérzés miatt. Később megműtötték, de a járás nem megy neki. 4 hónapja vagyunk együtt, és most szánta rá magát, hogy lehessen köztünk komolyabb is...Véleményelet, válaszokat, és tanácsokat szeretnék kérni, mert az az igazság, hogy tőle nem szeretném megkérdezni, nem tudom, hogy reagálna...Előre is köszönöm F/23
2009. márc. 9. 06:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%

Nem akarok megbántani senkit!

De majd akkor valósul meg itt az igazi integráció, ha egy ép ember bejelentése, hogy fogyatékos párja van, nem vált ki ekkora ovációt.

Amúgy pedig hosszú, boldog közös jövőt Nektek!

2009. márc. 9. 12:46
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már mindent leírtak, ami hasznodra lehet!

Minden elismerésem Neked!

Nagyon sok boldogságot és még több gyönyörű együtt töltött percet Nektek!

Haven 23/L

2009. márc. 9. 15:10
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, kedvesek vagytok...:)

De azért még várok kommenteket...:)

2009. márc. 9. 15:26
 14/30 anonim ***** válasza:
59%
Lényegében ugyanaz, mintha egy nem mozgáskorlátozott lánnyal csinálnád, csak kicsit aktívabbnak kell lenned.
2009. márc. 9. 16:51
 15/30 anonim ***** válasza:
48%
Öööö lehet hogy én vagyok hülye...de aki derék alatt béna, az ott sem érez semmit ,nem?Vagyis az tuti hogy van olyan is, de lehet nem mindenki van igy...csak mert ha ő így van vele akkor kicsit bonyolultabb a dolog:S
2009. márc. 9. 17:59
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem béna derék alatt... Csak a járás nem megy neki, mert a lábai nem bírják a terhelést, és kapaszkodnia kell... Érez mindent...
2009. márc. 9. 18:22
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Az a béna, aki derék alatt nem érez semmit, az a gerincsérült. És az se mindig derék alatt.

A Kérdező Párját viszont agyvérzés érte.

Béna

2009. márc. 9. 22:19
 18/30 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, ez így van...De ezt bele is írtam a kérdésembe...Nem kell engem tisztelni, sem a le a kalappal hozzászólással illetni, bár jölesik, de Ő is ugyanolyan ember, mint mi mindannyian...Sokan úgy kezelik, hogy húú, mozgássérülttel járni, meg ilyenek...Pedig emberileg sokszor többet nyújtanak, mint akármelyik egészséges ember...A kérdés azért van, mert még nem volt dolgom ilyen nővel, és kicsit félek, nehogy fájdalmat okozzak neki...Mindennél jobban szeretem őt, és soha nem akarom elveszteni
2009. márc. 10. 00:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Persze, onnan tudtam én is, hogy leírtad a kérdésedben :)

De kérlek, ne ess a másik tévedésbe se, amit a média sugall, hogy valaki CSAK azért mert sérült, ő a legjobb, legrendesebb, legnagyobb szívű vki. (A legnagyobb gazember(emberi értelemben), akivel életemben találkoztam, uolyan béna, mint én.)

A könyvet is én bátorkodtam ajánlani.

2009. márc. 10. 10:20
 20/30 A kérdező kommentje:
Jah, nem, nem fogok átesni...Köszönöm a jótanácsot:)
2009. márc. 10. 10:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!