Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élhetek nemi életet mozgáskorlátozott lánnyal?
Figyelt kérdés
A barátnőm 21 éves, és kerekesszékbe kényszerült egy születés utáni agyvérzés miatt. Később megműtötték, de a járás nem megy neki. 4 hónapja vagyunk együtt, és most szánta rá magát, hogy lehessen köztünk komolyabb is...Véleményelet, válaszokat, és tanácsokat szeretnék kérni, mert az az igazság, hogy tőle nem szeretném megkérdezni, nem tudom, hogy reagálna...Előre is köszönöm F/23
Én nem gondolom, hogy bármilyen különbséget kéne keresned... persze, vannak, de magában az aktusban inkább csak másodlagos dolgok, mint például, hogy te neked kell aktívabbnak lenned, és nem csak hátradőlni és várni míg elpukkansz... és segítened kell őt közben. Gondolom észrevetted már, hogy egy mozgáskorlátozott tele van gátlásokkal, mert kis 10 milliós társadalmunk úgy van beszabályozva, hogy aki nem a két lábával jár vagy bármilyen testi elváltozása van, az mind fizikailag, mind morálisan hátrányban van. Nos, neked ezen kell túllépni, és kifelé is azt mutatni, hogy benned valóban nincs meg ez a fajta érzés. Ha ez megvan, akkor ő föl fog oldódni, és nem lesz semmi baj. A többi meg úgy megy mint "normáliséknál": ki-be-ki-be... :)))))
2009. márc. 9. 07:02
2/30 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy:))))
2009. márc. 9. 07:14
3/30 anonim válasza:
Az első válaszhoz már nem is kell semmi mást hozzáfűzni :)
2009. márc. 9. 07:57
4/30 anonim válasza:
Kiváló az első válasz :) De ne felejtsük el, hogy ebben az esetben is érvényes – gátlásosság ide vagy oda -, hogy jó megbeszélni a dolgokat, beszélni róla, kérdezni, így még teljesebbé válhat az a helyzet is. Szeretettel, figyelemmel minden gátlásosság feloldható :)
2009. márc. 9. 08:21
5/30 anonim válasza:
ezek szerint már nem olyan zárkózott mint az előző kérdésedben:)
lényegében ugyanolyan mint bármilyen más lány az ágyban, ugyanazokkal a problémákkal( csúnya itt dagi ott stb.) tényleg annyit kell tenni hogy odafigyeksz rá közben, nem kérdezed meg 5 másodpercenként, hogy most jó-e, és biztos stb. nem kell túlzásba esni, ugyanolyan ő mint bármelyik másik csaj, csak neki van egy kerekesszéke. nem kell túldramatizálnod.
sok szerencsét
2009. márc. 9. 08:59
6/30 anonim válasza:
Max nem ő lesz felül.
2009. márc. 9. 09:03
7/30 A kérdező kommentje:
08:59-es hozzászóló...Jó a tipp, én lennék az a pasi:)
Nem, a gátlásait azon a téren sikeresen átvészeltük:) Megbékélt a helyzettel, és úgy látszik, el is fogadja:)
2009. márc. 9. 10:56
8/30 A kérdező kommentje:
Nem is túldramatizálni akarom, csak még soha nem voltam mozgáskorlátozott lánnyal, azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá, de nem vagyok az az önbizalommentes egyén, aki percenként kérdezget:)
Azért pár csajon túl vagyok már, tudom, hogy mikor jó egy nőnek:)
2009. márc. 9. 10:59
9/30 anonim válasza:
Ajánlom a Magánélet kerekesszékben : szerelem - párkapcsolat - család c. könyvet, amiben gyakorlati tanácsokat is kaphatsz.
2009. márc. 9. 11:11
10/30 anonim válasza:
Nos cimbora, az előttem lévők már adtak egy-két tippet, szóval nem is untatnálak, de mindenképpen fogadd a szimpátiámat, le a kalappal előtted. Üdvözlettel: 24/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!