Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a vallás miatt nem verem?
Figyelt kérdés
Már nagyon kiakarom verni, megéri az önmegtartóztatás?2011. máj. 4. 00:05
1/16 anonim válasza:
Milyen vallás tiltja ezt? Ha nagyonkiakarod tedd! Nem hiszem,hogy Istent pont az érdekli,hogy mikor vered!:DD
2/16 anonim válasza:
És az esküvő előtti szex megengedett?
- Ha igen, akkor hajrá, keress egy partnert.
- Ha nem, akkor mennyi a max válási kvóta?
Amúgy nem gáz, csak értelmetlen.
3/16 A kérdező kommentje:
az összes keresztény vallás, esetemben a katolikus
2011. máj. 4. 00:11
4/16 anonim válasza:
Éppen emiatt nem követek semmilyen vallást. Eszméletlen, miket "tiltanak" egynémely vallásban. Én egyszerűen csak hiszek Istenben, és minden nap imádkozok. Nem gondolom, hogy Isten megharagudna ránk, csak azért, mert egy kis örömöt szerzünk magunknak. Én is mindennap kiverem többször, 12 éves korom óta, de minden nehezebb helyzetben segített nekem a mai napig is, ettől teljesen függetlenül. S úgy érzem, meg is bocsátott nekem minden elkövetett hibát, és mindig megmutatta a helyes utat. Most nem azt mondom, hogy szarj bele a vallásodba, ezt csupán úgy zárójelben, "érdekesség" képpen mondtam el.
5/16 A kérdező kommentje:
tanácstalan vagyok, egy hete nem vertem...
2011. máj. 4. 00:17
6/16 anonim válasza:
be tudod bizonyítani nekem, hogy az önkielégítés rossz dolog? szerintem ne hidd azt, csak azért, mert egy vallás, ami a kialakulása óta rengeteget torzult, azt állítja.
7/16 anonim válasza:
ha már verted, akkor már nem mind1?
8/16 anonim válasza:
Azért én a helyedben nem egy olyan vallás elveire alapoznék, ahol a papokat az ilyen hülyeségekkel kergetik a pedofíliába...
9/16 anonim válasza:
A kereszténység Jézus tanaival egyenlő, nem ilyen mindenféle értelmetlen dogmákkal, amiket az egyház rád erőltet. Szeresd felebarátod, legyél becsületes, jószívű, önzetlen. Ennyi. Ne görcsölj ilyen butaságokon, hogy nem vered ki... Én is keresztény vagyok, de ahogy már írták előttem, nem hiszem, hogy Isten szemében ez bűn lenne, meg egyáltalán, hogy ilyenekkel foglalkozna. :)
10/16 anonim válasza:
Hát öcsém, te igen nagy birka vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!