Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elmondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elmondani a páromnak?

Figyelt kérdés
Nagyon buta voltam és most szenvedek is miatta. Hónapokig színleltem az orgazmust, most meg már nem merem elmondani a barátomnak, hogy mióta szexuális életet élünk egyszer sem élveztem el. Ez neki nagyon fontos, egyszer kérdezte is, hogy tényleg élvezem e, mert hogy nem "lüktetek" - most meg már azt is szoktam (azt nem megjátszom, nem tudom miért van), de akkor sem élvezek el. 8 hónapja élünk szexuális életet, ő nekem az első. Jó az ágyban, mindig közel vagyok hozzá érzem, de valahogy nem sikerül elélvezni. Az idővel sincs baj, mert fél-1 órákat szeretkezünk. Örülnék valami tanácsnak - tudom hogy hülye voltam. 19L
2011. máj. 3. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Abban sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy hogyan mond el neki, de abban igen, hogy mi segíthet abban, hogy legyen orgazmusod. Barátnőmmel hasonló problémánk volt, ugyan így nagyon közel volt mindig, de nem tudott elélvezni. Neki az segített, hogy elkezdte tornáztatni azt a lenti izmot.
2011. máj. 3. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Köztudott,hogy a nők nagy része nehezen jut el az orgazmusig.Attól,hogy nem volt szex közben orgazmusod,attól függetlenül,még élvezheted a szexet(gondolom így van)

A barátodnak is elmondhatod,hogy nem jutsz el könnyen az orgazmusig,de nagyon élvezed a szexet.

2011. máj. 3. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 2 évig szinleltem az első kapcsolatomban és nem direkt, én is nagyon közel voltam mindig és a szinlelés is csak ugy jött, nem direkt! Aztán később már más partnerrel sikerült először elélveznem! Ez a nőknél gyakori, majd idővel megismered a saját tested és hogy mi a jó neked és menni fog.

De én azt tanácsolnám, hogy ne mond el neki, nem biztos hogy feltudná dolgozni, ha annyira fontos neki és állandó téma lenne, hogy miért nem sikerül neked stb. stb. és rástresszelnél és még nehezebb lenne! Én nem bánom hogy nem mondtam el neki. De van egy barátnőm aki elmondta és rá is ment a kapcsolata, mert a barátja azt hitte hogy ő nem elég jó és miatta van az egész és a pasi nem tudta feldolgozni ő szakított!

2011. máj. 4. 01:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sokan vagyunk úgy, hogy csak akkor tudunk elélvezni szeretkezés közben, ha a csiklónkat is ingerlés éri. Ez nem szégyen. Ha a párod nem fér hozzá, akkor tedd meg te a kezeddel, vagy vessetek be valami rezgő "csodát"! Hidd el nem marad el a hatás! Utána mondd a barátodnak azt, hogy így még sokkal jobb volt, és inkább legközelebb is így csináljátok. Akkor még csak nem is hazudsz! :-)

2011. máj. 4. 05:40
 5/6 anonim ***** válasza:
43/N voltam... :-)
2011. máj. 4. 05:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszem akkor ezekkel "feldobni" a szexuális életünket:)
2011. máj. 4. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!