Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elmondani a páromnak?
Köztudott,hogy a nők nagy része nehezen jut el az orgazmusig.Attól,hogy nem volt szex közben orgazmusod,attól függetlenül,még élvezheted a szexet(gondolom így van)
A barátodnak is elmondhatod,hogy nem jutsz el könnyen az orgazmusig,de nagyon élvezed a szexet.
Én 2 évig szinleltem az első kapcsolatomban és nem direkt, én is nagyon közel voltam mindig és a szinlelés is csak ugy jött, nem direkt! Aztán később már más partnerrel sikerült először elélveznem! Ez a nőknél gyakori, majd idővel megismered a saját tested és hogy mi a jó neked és menni fog.
De én azt tanácsolnám, hogy ne mond el neki, nem biztos hogy feltudná dolgozni, ha annyira fontos neki és állandó téma lenne, hogy miért nem sikerül neked stb. stb. és rástresszelnél és még nehezebb lenne! Én nem bánom hogy nem mondtam el neki. De van egy barátnőm aki elmondta és rá is ment a kapcsolata, mert a barátja azt hitte hogy ő nem elég jó és miatta van az egész és a pasi nem tudta feldolgozni ő szakított!
Szia!
Nagyon sokan vagyunk úgy, hogy csak akkor tudunk elélvezni szeretkezés közben, ha a csiklónkat is ingerlés éri. Ez nem szégyen. Ha a párod nem fér hozzá, akkor tedd meg te a kezeddel, vagy vessetek be valami rezgő "csodát"! Hidd el nem marad el a hatás! Utána mondd a barátodnak azt, hogy így még sokkal jobb volt, és inkább legközelebb is így csináljátok. Akkor még csak nem is hazudsz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!