Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem szegyen ha sex kozben levego kerul a puncimba, ami aztán mondjuk poz váltáskor esetleg ki jon? S az a hang? Na nemtudom.
Figyelt kérdés
Kellemetlen emlekem volt az exemnek hiába magyaráztam mi az honnan jon azt mondta , hogy nemhiszi csak ráfogom.Csufolni is szokott érte.2011. máj. 3. 22:33
11/15 anonim válasza:
nekem is szokott, mi mindig kacagunk kicsit, aztán folytatjuk tovább... :)
12/15 anonim válasza:
Ezzel ne foglalkozz, nincs ezzel gond, aki meg nem hiszi el, hogy az a levegő nem onnan jött az szagolgassa... úgysem érezne semmit :)
13/15 anonim válasza:
Hegedűs Evelin-Kalocsa
ROTYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
14/15 anonim válasza:
1. Ezt as kérdést kb. 5.457.207-szer tették már fel és amikor te is elkezdted begépelni és OK-t nyomtál nem hiszem el, hogy nem rakta ki az esetleges hasonló kérdések listáját a rendszer, amelyekre kattintva elolvashattad volna ugyan azokat a válaszokat amiket most ide írt a nagyérdemű, és ezzel a mi időnket sem loptad volna!
2. A pasid szánalmas, hogy ilyennel "csúfol", mi ez itt az Óvoda bakker??
Ha Én érzem hogy beszorult,de nem akar kijönni és már kellemetlen a párom segít azzal, hogy jó helyen a kellő képen megnyomja a hasam és kijöjjön a felesleges levegő. 22L
15/15 anonim válasza:
Az a szégyen, h ezen jár az eszed, de egy helyes mondatot nem tudsz leírni. Szerintem ne dugatsd magad, inkább olvass egy kicsit, taknyos!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!