Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nem szegyen ha sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem szegyen ha sex kozben levego kerul a puncimba, ami aztán mondjuk poz váltáskor esetleg ki jon? S az a hang? Na nemtudom.

Figyelt kérdés
Kellemetlen emlekem volt az exemnek hiába magyaráztam mi az honnan jon azt mondta , hogy nemhiszi csak ráfogom.Csufolni is szokott érte.
2011. máj. 3. 22:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, ez természetes, egyáltalán nem gáz, csak az exed volt a paraszt.
2011. máj. 3. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökre természetes, nem kell aggódni miatta... de ezt a sok barom nem fogja fel...
2011. máj. 3. 22:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy tudatlan. Az ilyen ne is szexeljen.

Akik igazán szeretik egymást, egymás előtt nincs szégyellnivaló. És nálam is előfordult már egy ilyen eset.

4/15 anonim válasza:
szerintem ebbe semmi szégyellni való nincs.... bárkivel előfordulhat....az meg már másik része a dolognak h a srác olyan gyerekes h ezzel cukkoljon
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szégyen. Inkább a volt pasid szégyen. Érett gondolkodású embernek eszébe sem jut, hogy emiatt a nőnek szégyenkeznie kellene. Egyébként meg a férfiak juttatják be a levegőt a punciba, és ugye annak ki is kell jönnie. Mi ilyenkor a párommal nevetünk egyet és folytatjuk. Ez teljesen természetes dolog, ne aggódj.
2011. máj. 3. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez a pasi hibája. Tele pumpálta levegővel.
2011. máj. 3. 22:39
 7/15 tsz-tag ***** válasza:
100%
a bnőmmel is megesett már párszor...amikor ott vagyok abba a halyzetbe mingig elkezdi magyarázni mert cikinek gondolja én meg tudom hogy mi az...és jó mosolygok:D
2011. máj. 3. 22:49
 8/15 anonim ***** válasza:

Mikor először történt velem ilyesmi teljesen égett a fejem, de csak nevettünk, és folytattuk.

Azóta viszont nem találkoztam még olyan pasival, aki ne hallott volna már hasonlót, vagy ne tudná, hogy mi az? Max nevetnek egyet, de beszólni nem szólt senki.

2011. máj. 3. 23:13
 9/15 Lackaaa ***** válasza:
22:39 XDDDDDDDDDDDD
2011. máj. 4. 01:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Dehogy szégyen.

Az exed meg egy éretlen kis p*cs volt.

Ilyenkor egyszerűen csak levegő kerül a hüvelybe és az préselődik ki.

Amúgy ha néha megesik, mi csak nevetünk rajta a barátommal, vagy elvicceljük (pl. megkérdezem tőle, hogy "fúúúj, te voltál?" vagy rászólok, hogy "nade *btom beceneve*! mégilyet!" és hasonlók).

Szóval ha te ennyire zavarba jössz a dologtól, szerintem próbáld te is viccesen felfogni és egy-egy poénnal elütni, ha megesik.

Ettől egy idő után el is lazulsz majd és nem aggodalmaskodsz emiatt, másrészt szerzel magatoknak néhány vidám pillanatot is :).

L/24

2011. máj. 4. 01:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!