Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltátok már pénzért? És ha igen akkor miért, hogy jott ossze?
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 22:51
11/14 anonim válasza:
IGEN 1X VOLTAM EGY ELVÁLT NÖNÉL ÉS MEGKÉRDEZTE HOGY AKARNÉK E VELE SZERETKEZNI
MONDTAM JO DE ELÖBB HAD VIGYEM EL VACSORÁRA STB
ÉS MÉG VIRÁGOT IS VETTEM NEKI AZTÁN NEKI LÁTTUNK OJAN JOL ESETT NEKI HOGY KIFIZETTE UTOLAG A VACSORÁT A VIRÁGOT ÉS MÁSNAP TANKOLTA KOCSIMBA JA ÉS ADOTT EGY 5 EZREST ZSEBPÉNZNEK MONDTAM LEVAGYOK ÉGVE
KÉSŐBB MEGAKARTAM ADNI DE NEM HAGYTA AZTÁN VOKT MÉG PÁR AKTUS MEG ORÁL IS
VOLT MIKOR CSAK A KOCSIBA DE NÉHÁNYSZOR MEG DUGTA M A PÉNZÉ ÉRT
41/F
12/14 anonim válasza:
A Caps Lock Off ismeretlen fogalom? A kérdésre válaszolva, én nem, de kaptam már érte, pedig nem tudtam róla...Akkoriban (20 évesen) volt egy tehetős barátnőm, azaz inkább a szülei, ezáltal ő is, és egyszer ott aludtam, éjjel szeretkeztünk, reggelre, mire felkeltem, ő már dolgozott, én délutánra mentem, és felöltöztem, és akkor vettem észre a gatyámban egy 5000-rest, mellékelve egy kics cetlin: Köszönöm!- Ennyi:) Vele utána nem voltam sokáig, megnehezítette a dolgot a túlzott anyagi eltérés...:) F/23
13/14 anonim válasza:
nagyon sok olyan feleség van aki igen, persze nem úgy ahogy a kérdező gondolta, de ha átgondoljuk, akkor még is csak pénzért...
14/14 anonim válasza:
Én inkább csak ajándékokat fogadtam el lányoktól. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!