Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csináltátok már pénzért? És...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltátok már pénzért? És ha igen akkor miért, hogy jott ossze?

Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 22:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
én nem és nem is fogom.
2009. márc. 8. 22:52
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

ohh igen. csináltam már. pénzért lemostam több kocsit is. hogy jött össze? hát, egyszer bátyám kért meg rá, mert neki nem volt ideje, és volt egy-két ismerőse, aki szintén lemosatta. :D

Nem, nem virágnyelven beszéltem, tényleg kocsit mostam kiskoromban, pénzért. :D

csak h értsd: pontosabb kérdést!

amúgy nem csináltam, és sosem vetemednék arra. A testem az enyém.

2009. márc. 8. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
nem soha,és a közeljövőben sem fogom
2009. márc. 8. 22:59
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha a szexre gondolsz, azt pénzért nem. Inkább a vágyaimat (és nem utolsósorban barátnőm vágyait) csillapítom vele. Bár, ha azt vesszük, azért fizetnem kell, hogy a koliban aludhasson ő is, így fizetek érte... Ha közvetve is :P De ez a maximum.
2009. márc. 8. 23:06
 5/14 anonim válasza:
61%
Szerintem a kérdés szexuális témakőrbe érkezett, úgy h nem tudom, hogy mit offoltok.
2009. márc. 8. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is egyértelmű a kérdés,a témakör miatt...

-Nem de nem is csinálnám...De van olyan ismerösöm aki már csinálta pénzért...:S

2009. márc. 8. 23:13
 7/14 anonim válasza:
90%
egyszer megesett. egy elég nívós partyn voltam és ott felszedett egy pasi. húztam az agyát egész amíg oda kerültünk, hogy hajlando barmit megadni értem. elmentem vele a villájára. szeretkeztem vele. majd másnap csináltunk egy közös bevásárlást. kizárólag exkluzív márkáknál. nembántam meg. sőt...
2009. márc. 8. 23:13
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Nem is vágyok rá. Csak és kizárólag érzelemből, úgy az igazi :)
2009. márc. 8. 23:18
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Hát ha úgy vesszük igen, de mégse... én nem kértem pénz, sose tenném, de ő adott.

Ez úgy történt hogy nálunk lakott az ember és lefeküdtünk egymással, aztán mikor elment nekem adta a pénzt ami megmaradt mert külföldi és a forint otthon neki nem kellett... kb ennyi.

2009. márc. 8. 23:21
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
mi is csinaltuk a parommal "penzert". Egyszerre kaptuk meg a berunket es szeretkezes utan egymast "fizettuk"
2009. márc. 8. 23:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!