Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xyu kérdése:

Lányok ti hogy vagytok a közepesen nagy hassal? (LENT)

Figyelt kérdés

fiú vagyok

Szóval nem kockahas és nem is sörhas kettő között.:)

174 cm magas vagyok

75kg

2011. máj. 3. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ne dimenzionáld túl, sok lányt ismerek akik szeretik ha van a hapsinak egy kis pocija, de amúgy igaz, ha valakibe beleszeretek, akkor nem a kocka hasába, úh ez abszolút nem lényeg, ha amúgymeg minden ok veled(márhogy nem vagy bolond:D)
2011. máj. 3. 20:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Én sörhas párti vagyok. Nincs jobb, mint a sörhasat átölelni. Számtalan férfire mondtam már életem során, hogy jól néz ki,de ebből kb. 2 volt izmos,a többi mind pocakos.

Nekem csak a magasságoddal lenne kifogásom,hozzám nagyon alacsony vagy.

2011. máj. 3. 21:00
 13/21 Chuck ***** válasza:

Hát az adottságaid alapján, nem lehet azért az olyan közepes...

Amúgy ahogy mondták, próbáld meg pl strandon...sokkal több maci-laci embert látsz, mint szálka man-t, meg a sok body guardot....

Amúgy nekem ha ennyi bajom volna, kb nem is törődnék vele...

2011. máj. 3. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Hozzám meg túl magas, én magam csak éppen hogy megütöm a 152-öt. :P 20:29 voltam.
2011. máj. 3. 21:31
 15/21 anonim válasza:

Szerintem koncentrálj arra hogy legyél magasabb :D

Sosem késő elkezdeni edzeni, szerintem most még nem lehet gáz, de ha nem tetszel ellene semmit akkor egy 5-7év múlva már nem kis sörhasad lesz. Szóval hajrá :D

De ha hasizmozol annak semmi értelme, előbb állj neki futni azzal tűnik el a hasad. Mert ha pocira hasizmozol, akkor attól az nem fog eltűnni csak alatta lesz izom szóval sokkal nem lesz jobb a helyzet.

2011. máj. 3. 21:35
 16/21 kisnita ***** válasza:

Szerintem a te hasad pont jó :)

Én szeretem a pocakos pasikat, a páromnak is olyan cuki kis pocija van, imádom :)))

Én az ilyenektől vagyok rosszul: [link]

Még az erei is kiállnak, pfúúúúúúj :S

[link]

2011. máj. 3. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Az én kedvesem kb. 173 cm és 84-85 kg. A szívem szerint azt mondanám, hízzon még öt kilót és pont jó lesz. :) Egy pasin legyen mit fogni!
2011. máj. 3. 22:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Ugye jól gondolom hogy aki azt mondja mint az előző, az hasonló súlyban van?
2011. máj. 3. 22:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Mihez hasonló súlyban? Általában a legkisebb lányoknak van a legnagyobb barátjuk, ez nem ettől függ. Olvastam valahol, hogy a nők olyan típusú férfiakat tartanak zsánerüknek, aki hasonlít az apukájukra, a férfiak meg olyan nőt, aki az anyukájukra. Megfigyeltem a baráti körömben, tényleg így van,akiknek duci az anyukájuk, azok hamarabb választanak duci nőt, akiknek pedig erősebb testalkatú az apukájuk, azok pedig hamarabb választanak hasonló testalkatú férfit.
2011. máj. 3. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:

22:25

Az előtted szóló vagyok. Rám gondolsz? Vékony vagyok, soha nem is voltam duci.

2011. máj. 3. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!