Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xyu kérdése:

Lányok ti hogy vagytok a közepesen nagy hassal? (LENT)

Figyelt kérdés

fiú vagyok

Szóval nem kockahas és nem is sörhas kettő között.:)

174 cm magas vagyok

75kg

2011. máj. 3. 20:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elfogadható. De így kép nélkül sajnos nem lehet tudni.
2011. máj. 3. 20:18
 2/21 A kérdező kommentje:
Szóval tetszik,bejön, vagy nem?
2011. máj. 3. 20:18
 3/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de nemcsak a has miatt, hanem mert én 171 cm vok, de amúgyis a lapos has jön be...nem kell h izmos legyen de ne legyen hájas
2011. máj. 3. 20:20
 4/21 A kérdező kommentje:
az enyémse hájas de nemis lapos :/
2011. máj. 3. 20:21
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenem van. Egyszer menj el strandra. Rá fogsz jönni, hogy nem Brad Pitték járnak le a strandokra. Minden második embernek naaagy sörhasa és lógó melle van... Érezd jól magad a bőrödben, mást úgy sem tudsz. Vagy ha tényleg nagyon zavar, csinálj napi 50felülést... azzal már jó vagy. (Különben ha már egyszer csinálod, egy kicsit "bedurran" és kicsit szálkásabbnak néz ki... majd próbáld ki)
2011. máj. 3. 20:22
 6/21 A kérdező kommentje:
kössz,mindenképpen kipróbálom de én mindig félek hogy emiatt nem jövök be a csajoknak ,mondjuk még senki nem mondta hogy nem jön be de azt se hogy bejön nekik.
2011. máj. 3. 20:24
 7/21 anonim ***** válasza:
én fiúként 186 és 68 kg. és mégtigyis dolgozok rajta,mert kemény ( vagyis nem lötyög) de mégis ott van. Szal dolgoz rá mert szemtem nem közepes nagy hanem pufi
2011. máj. 3. 20:27
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha egy lánynak tetszel, el fog fogadni a hibáiddal együtt. Egy kis has még nem a világ, sőt. Amelyik férfi nekem most a legjobban tetszik - pont olyan mintha álmaimból lépett volna ki -, annak közepes méretű hasa van. De így is nagyon vonzó. :)
2011. máj. 3. 20:29
 9/21 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani :)
2011. máj. 3. 20:30
 10/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg én is dolgozok rajta napi hasizomgyakorlatokkal.
2011. máj. 3. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!