Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért méregetitek vonalzóval a péniszeteket?
csak kérdeztem nah...:D
vagy tán nem lehet? :P :D
privi? :P
Elmondom neked mi a lényeg, bár már néhány ilyesmi kérdésnél megtettem. Nos, indulj ki abból, hogy a pénisz méret egy olyan dolog, amit alapból senki nem tud a másikról, mert jó esetben nem látja, még annyira sem lehet következtetni, mint a mell méretre. Nos, azt mivel látják rajtad, hogy milyen magas vagy, kb mekkora a melled, és te is tudod, hogy máséhoz viszonyítva milyenek a paramétereid, azt is jelenti, hogy azt is tudod, mivel a külvilág pontosan tudja milyen vagy, ilyennek fogadnak el, ilyennek kellesz, vagy nem kellesz nekik. A pénisz méret olyan dolog, hogy mivel, mint írtam jó esetben fogalmam sincs arról, hogy a haveromnak, és a legtöbb embernek mekkora van, csak remélni tudom, hogy körülbelül olyan, mint másoknak. Az, ogy 14 centi az enyém -mert annyi, önmagában még mindig nem jelent semmit. Feltételezzük, hogy van egy jó haverom, akivel megbeszéljük, hogy önmagunk megnyugtatására leellenőrizzük. Tegyük fel, hogy ennek a haveromnak 16 centi. NA, ez esetben azt gondolom én, hogy picit hosszabb, de ennyi belefér, elvégre a magasságunk, vagy az orrunk hossza sem azonos. Viszont, ha azt látom, hogy neki jóval nagyobb, azaz jó másfélszer olyan hosszú, és sokkal vastagabb -számszerűen kb 22cm hosszú és 5cm vastag, valószínű az lesz az első gondolatom, hogy "Istenem, az enyém kicsi maradt, hogy merjem ezt valakinek megmutatni". Ilyenkor jövök én ide, és kérem meg a gyakorizókat, ogy mérjék le vonalzóval, és az anonimitás mögött vessük össze kié mekkora. A fenti példámnál nem a konkrét centik számítottak, mert az összeméréses módszernél sacc/kb akkora e, azaz normális e dologra gondoltam. Ez esetben semmi jelentősége, hogy 14, vagy 16 centi. A centik azért kellenek, mert az, és a vonalzó olyan mértékegység és mérőeszköz, amit itt remélhetőleg mindenki ismer, és tud használni, így kb le tudja írni az ember, mekkora is van neki.
Remélem segítettem eligazodni, üdv:
24/f
Fogalmam sincs, hogy kezdődött és terjedt el ez a dolog.
De a kérdésekből érzem, hogy sok tini végig szorongja, búsulja a legszebb éveit. El vannak keseredve, merthogy az övék kicsi! Segítenünk kell nekik, okos szóval, szere-
tettel, még akkor is, ha sosem láttuk őket. Sajnos a családokban olyan a légkör, hogy otthon nem mernek elő-
hozakodni ezekkel a gondokkal. Ezért jönnek hozzánk.
Segítenünk kell nekik!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!