Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért méregetitek vonalzóval a péniszeteket?
Figyelt kérdés
Nem mindegy mekkora?2011. máj. 3. 18:31
11/28 anonim válasza:
nagyobb "tesi bajom" is van annál h most mekkora a farkam.
14/28 anonim válasza:
lehet villogni vele a haverpk előtt....:P
am ne mond hogy nem érdekel :D
minden nőt érdekli, és fusztrált miatta....túl kcisi, túl nagy, lóg, túl feszes, nem tetszik az alakja, egyik nagyobb mint a másik...stb stb
szal semmivel se vagytok különbek...sőt...:P :D
cáfolj meg ha nem így van.....
15/28 anonim válasza:
Beszállok ott a 17-esek klubjába az elején
17/f :D
16/28 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok a melleimmel, hogy ilyenek, nem tudok rajtuk változtatni, elfogadom őket. ilyen plasztikai műtét meg se fordulna a fejemben.
2011. máj. 3. 23:25
17/28 anonim válasza:
ahham....:D
és meg vagy velük elégedve?! :P :D
vagy csak elfogadod őket? :P
18/28 A kérdező kommentje:
én speciel meg vagyok velük elégedve. de ha nem lennék, azzal mitől lenne jobb ha méregetem? :D
2011. máj. 4. 16:00
19/28 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan fiú/férfi, aki ne mérte volna le. Aki nem, az hazudik.
20/28 anonim válasza:
hát nemtudom....:P
hiúságból?! :D.......mondjuk.....:D :P
am hány éves vagy? :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!