Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy férfi elvárja a baarátn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi elvárja a baarátnőjétől azt, hogy az orálisan kielégítse őt, akkor miért nem hajlandó utána megcsókolni őt?

Figyelt kérdés
Vagy, ha nem hajlandó utána megcsókolni, akkor miért várja el tőle, hogy orálisan kielégítse? Férfiak, szerintetek ez tisztességes hozzállás ehhez a dologhoz?
2011. máj. 3. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én 16:45-tel értek egyet. Ha a spermát direkt a szájában tartva akarna csókolózni, azt én sem engedném, de ha már lenyelte vagy esetleg kiköpte, akkor nincs gond, jöhet nyugodtan. Szerencsére ebből még sosem adódott probléma.
2011. máj. 3. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:

kicsit engem is bosszant, hogy szinte mindegyik csak szájrapuszit hajlandó adni, hiába töröltem meg a számat, meg lenyeltem, meg minden. ha én el tudom viselni egy másik ember nedveit a számban, akkor ő ne undorodjon már a sajátjától. minimum lenne, hogy egy jó szopás után megérdemlünk egy csókot.

20L

2011. máj. 3. 17:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Ilyen gátlások soha egyik partneremmel sem jutott eszünkbe. Ha már így alakult, mindketten nagyon örülünk a sikernek. Inkább feldob minket a dolog és nem lelomboz.
2011. máj. 3. 19:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálunk is úgy van h ha ő kinyal engem én utána simán adok neki nyelves csókot, de ha én szopom le őt hiába köptem ki és töröltem meg a számat csak puszit hajlandó adni és azt is csak némi gondolkodás után. Addig nem csókol meg rendesen amíg nem öblítettem ki a számat v nem vettem be egy rágót. De ha csak simán szopogatom egy ideig anélkül h a számba élvezne utána megcsókol minden húzóckodás nélkül.

Sztem az ilyen pasiknak magával a tudattal van bajuk h g*ci volt a bnőjük szájában és akkor az fuuujjjj :D

2011. máj. 3. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a sors én csókolnálak mindenhogy de nem szop senki. Akit meg szopnak az meg tróger. 29/F
2011. máj. 4. 08:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Mintha Vazul nénit hallanám...xD
2011. máj. 4. 08:55
 17/17 anonim válasza:
nem tudom,nálunk ilyen probléma sosem volt
2011. máj. 5. 08:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!