Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elvárja a baarátnőjétől azt, hogy az orálisan kielégítse őt, akkor miért nem hajlandó utána megcsókolni őt?
kicsit engem is bosszant, hogy szinte mindegyik csak szájrapuszit hajlandó adni, hiába töröltem meg a számat, meg lenyeltem, meg minden. ha én el tudom viselni egy másik ember nedveit a számban, akkor ő ne undorodjon már a sajátjától. minimum lenne, hogy egy jó szopás után megérdemlünk egy csókot.
20L
Nem tudom, nálunk is úgy van h ha ő kinyal engem én utána simán adok neki nyelves csókot, de ha én szopom le őt hiába köptem ki és töröltem meg a számat csak puszit hajlandó adni és azt is csak némi gondolkodás után. Addig nem csókol meg rendesen amíg nem öblítettem ki a számat v nem vettem be egy rágót. De ha csak simán szopogatom egy ideig anélkül h a számba élvezne utána megcsókol minden húzóckodás nélkül.
Sztem az ilyen pasiknak magával a tudattal van bajuk h g*ci volt a bnőjük szájában és akkor az fuuujjjj :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!