Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elvárja a baarátnőjétől azt, hogy az orálisan kielégítse őt, akkor miért nem hajlandó utána megcsókolni őt?
Figyelt kérdés
Vagy, ha nem hajlandó utána megcsókolni, akkor miért várja el tőle, hogy orálisan kielégítse? Férfiak, szerintetek ez tisztességes hozzállás ehhez a dologhoz?2011. máj. 3. 16:41
1/17 anonim válasza:
Nem vagyok pasi de ezt sok mindenkinel en sem ertem....
3/17 anonim válasza:
Ha egy pasi kinyal téged, és utána meg akar csókolni, akkor mit szólnál hozzá, ha netalán beleélveztél a szájába?
4/17 A kérdező kommentje:
ma 16:44
Semmit.
2011. máj. 3. 16:45
5/17 anonim válasza:
Lehet, hogy nem lesz népszerű a válaszom, de engem soha nem zavart ha a csók előtt a szájába volt a cerkám. Simán megcsókolom úgy is. Egyedül akkor nem o.k. a dolog, ha vastagon spermás még a szája ill. annak környéke. De az utóbbi esetben nem is várja el a csókot.
6/17 anonim válasza:
Basszus, komolyan van, aki ilyen? Számomra érthetetlen, baromság.
7/17 anonim válasza:
Háttt, én sem hagyom h orál után megcsókoljon, de ő hagyja nekem, szal sztem ember kérdése sztem nem kell megsértődni, öblögess szájvízzel, azt csók! (lány vok)
8/17 A kérdező kommentje:
Lassunyuszi és te milyen nemű vagy egyébként?
Amúgy meg szeretkezés után azonnal kirohanni a mosdóba baromira nem romantikus.
2011. máj. 3. 16:52
9/17 anonim válasza:
A pasi finnyás a saját farkára, akkor a nő miért ne lehetne finnyás a pasi farkára??
Ugyeugye!
10/17 anonim válasza:
gondolom a baratodra utal ez a kerdes.
Sajnalatos. Szerintem semmi undorito nincs ebben.
Egyedul akkor nem csokolozom a baratnommel ha spermas a szaja.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!