Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vérpénisz vagy húspénisz?
Figyelt kérdés
A vér alapjáraton kisebb,de sokkal nagyobb mértékben nől meg ha feláll,mint a hus,mármint az arányokat tekintve,és sokkal keményebb is.
Nekem ha nem áll,kb 3 4cm,és 15cm ha feláll.
Melyik az igazi lányok?
Lehetőleg csak lányok irjanak!
2011. máj. 3. 15:56
1/18 anonim válasza:
hát a véreset nem szeretem, a húsos fincsi, de én még mindig a májas mellet állok szóval bosi =/
3/18 anonim válasza:
tök lényegtelen, merevedés után nincs különbség a kettő között
4/18 anonim válasza:
xDDDDDD az elsőn jót röhögtem :D
5/18 anonim válasza:
teljesen mindegy, merevedéskor tényleg nincs különbség.
6/18 anonim válasza:
A vérpénisz az olyan cuki mikor nem merev. Szerintem az jobb
7/18 anonim válasza:
De van különbség mert a zsírfаsz ha feláll olyan mint egy nagy cupák.
8/18 anonim válasza:
én is a vérpéniszre szavazok, imádom látni, ahogy a barátom farka fokozatosan egyre merevebb lesz. awwwww. ^^
10/18 anonim válasza:
hátezcsodálatos... ez az, amire nem voltam kíváncsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!