Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Meg lehet állapítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Meg lehet állapítani ujjazás közben hogy szűz-e a csaj vagy sem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha szűz volt, ha nem, ha bedugod az ujjad, már nem lesz:D

Különben nem lehet megállapítani, ha vérzik akkor viszont elég sanszos, hogy igen, de nem mindenki vérzik!

2011. máj. 3. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi de ha a csaj szűz és megujjazod akkor is az marad ha belé nyomod a faszod akkor nem az már!!!
2011. máj. 3. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A csaj valóban addig szűz, amíg bele nem teszed...Az ujjadtól nem fogja elveszíteni, mondjuk attól függ hány centis....az ujjad.
2011. máj. 3. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy a magam részéről én nem tartanám szűznek azt a lányt, akit te megujjaztál.

Bár Amerikában a középiskolás lányok azt állítják, hogy a fiúkkal a rendszeres orális és az anális együttlét még nem jelenti a szüzesség elvesztését. Valamint, ha egy nagy szamárral vannak együtt, attól még az embertől szüzek maradnak.

Na, itt elbizonytalanodtam kissé.

2011. máj. 3. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:
ez petting és nem szex. tehát ettől enm evszítem el a szüzességem. csak ha át nem szakítja szűzhártyámat... de az most más kérdés. én arra lennék kíváncsi hogy ti meg tudjátok e állapítani hogy a lány szűz e vagy sem miközben ujjazzátok? avygis érzitek e a szűzhártyát vagy sem?
2011. máj. 3. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én, meg.

Elég határozottan kitapintható a különbség.

De persze azt, hogy orvosi értelemben mitől jött létre a defloráció, mesterséges eszköz, vizsgálat, vagy csak egy egyszerű vibrátor, hát ezt nem lehet megállapítani tapintással.

Maga a hártya léte jól látható és tapintható is, egyértelműen.

A kérdés inkább az, hogy ennek mi a jelentősége, illetve, hogy van-e jelentősége igazán.

2011. máj. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!