Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Meg lehet állapítani ujjazás közben hogy szűz-e a csaj vagy sem?
Ha szűz volt, ha nem, ha bedugod az ujjad, már nem lesz:D
Különben nem lehet megállapítani, ha vérzik akkor viszont elég sanszos, hogy igen, de nem mindenki vérzik!
Azt hiszem, hogy a magam részéről én nem tartanám szűznek azt a lányt, akit te megujjaztál.
Bár Amerikában a középiskolás lányok azt állítják, hogy a fiúkkal a rendszeres orális és az anális együttlét még nem jelenti a szüzesség elvesztését. Valamint, ha egy nagy szamárral vannak együtt, attól még az embertől szüzek maradnak.
Na, itt elbizonytalanodtam kissé.
Én, meg.
Elég határozottan kitapintható a különbség.
De persze azt, hogy orvosi értelemben mitől jött létre a defloráció, mesterséges eszköz, vizsgálat, vagy csak egy egyszerű vibrátor, hát ezt nem lehet megállapítani tapintással.
Maga a hártya léte jól látható és tapintható is, egyértelműen.
A kérdés inkább az, hogy ennek mi a jelentősége, illetve, hogy van-e jelentősége igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!