Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vagyok szűz, a barátom is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szűz, a barátom is azt mondja h nem az, viszont múltkor lett volna hogy először megtörténjen közöttünk, de nem állt fel neki, kérdeztem hogy velem van e baj de azt mondja hogy nem. Nem tudja mi van vele. Szerintetek mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
18éves ő is és én is
2011. máj. 3. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
vagy nem izgatod fel ot vagy annyira parazott h nem alt fol de nem ugy nez ki a csako mind aki nem szuz szeritnem emg szuz csak nem mert elmondani neked
2011. máj. 3. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy nagyon görcsölt, akart. Van ilyen. Ne vegyétek komolyan, mert "rögzül" és járhattok szexuálpszichológushoz.
2011. máj. 3. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szűz, lehet, hogy tényleg igazat mond. De 18 évesen még elég gyakorlatlan lehet, mégha volt is már dolga nővel. Megijedt, hogy nem tud majd teljesíteni. Ne parázzatok ezen, mert tényleg komplexusa lehet belőle. Jobb nem tervezni az ilyesmit, ha spontán jön, az a legjobb.
2011. máj. 3. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is 18 évesen jöttünk össze, mi se voltunk szüzek, és az elején annyira nagyon akart teljesíteni h sokáig nem is jött össze. Mert ugye nagyon szeretett, nagyon örömet akart okozni és végül annyira rágörcsölt h nem ment a dolog. Beszélgettünk erről és megnyugtattam h én is nagyon szeretem őt és épp ezért nem kell a teljesítménye miatt idegeskednie. Utána már sikerült, igaz az első időkben még mindig sokat idegeskedett, de pár hónap alatt ez teljesen elmúlt, és mind a mai napig csodákat művelünk az ágyban és ez már majdnem 2 éve tart :P
2011. máj. 3. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. máj. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!