Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves gyakori kérdések böngésző társaim! Ez csak szerintem van így?
Úgy vettem észre, hogy fokozatosan kezdik megunni az emberek ezt az oldalt. Régebben ha feljöttem délután, aztán három órával később kora este, akkor már találtam, vagy másfél oldal új kérdést csak szexualitás témakörben. Most meg van amikor napokig alig van "frissítés"... Másik, hogy a kérdéseket is kezdjük megunni, mert egyre kevesebb válasz érkezik bizonyos kategóriájú kérdésekhez...
Másik dolog, hogy szerintem itt már újat nem is lehet kérdezni, legalább is szexualitás témakörben, mert már annyiszor annyi féle kérdést feltettek. Ti hogy vélekedtek most ezekről?
Jah, még egy kis magánvélemény: igen, sok a péniszméretes kérdés, meg a punci minőséges stb, viszont erre utal az oldal címe is, mi szerint "gyakori" kérdések... :)
Üdv, 24/f
23:49
Mondjuk ez az azonnali üzenetküldés nem rossz ötlet, de emailben el lehet kérni a Skype vagy MSN címet és kész.
Én egy kérdés megjelölő funkciót hiányolok, sokszor van olyan hogy kíváncsi vagyok bizonyos kérdésekre, hogy milyen választ fognak adni rá, és hasonlók...Ilyenkor egy
'+1 Engem is érdekelne. '-t szoktam válasznak adni, sokan meg csak benyomnak valami hülyeséget, és többek között ezért is van sok felesleges válasz. A többi hülye meg folytatja...visszaválaszol, hogy jó duma, én is használni fogom, meg hasonlók, és a kérdésre nem születik értelmes válasz!
Ha ezt a funkciót bevezetnék csökkenne az értelmetlen válaszok száma, és talán visszatérne az élet.
----------------
A moderálásnál pedig sokszor a moderátorok a hülye válaszokat is átengedik...akik csak kötözködni akarnak.
Meg ha esetleg nem engednének át milliószor olyan kérdéseket, pl. a Férfiak egészsége topikban, hogy "Mikorra fejlődik ki a teljes szőrzet?"(Ezt naponta felteszik), akkor azzal lehetne gyorsítani az oldalon. Ha jól használják a keresőt a moderátorok nagyon gyorsan meg tudják találni ugyanazt a kérdést. Én egy torrent oldalon voltam moderátor 1.5 évig, és ott szinte minden dupla feltöltést ki tudtunk szűrni.
------------------
Képfeltöltés:
Ottvan a
noob.hu
kepgep.hu
imageshack.us
pics.coldline.hu
imgur.com
media.proxnet.hu
keptarolo.com
kepzelet.com
keptar.org
kephost.org
kepkezelo.com
kepfeltoltes.sektor.hu
Ide nyugodtan feltöltheted a képeid, ezekről az oldalakról nem törlik le. Ezzel nem kell feleslegesen terhelni a gyakkérd szervereit.
Viszont vannak olyan képfeltöltők is, amiket nem ajánlok:
kepfeltoltes.hu
tinypic.com
kephost.hu
imagerz.com
imageserve.info
kepfeltoltes.biz
vankepunk.com
www.keptar.co.cc
kepfeltolto.com
A képfeltöltést az egyszerűbbség kedvéért gondoltam, és bár anonim oldal, de még is vannak ilyen kép itt... kérdések, ahol csak egy nemiszerv, esetleg a kérdező arca van lefotózva, hogy jól néz e ki...
A kérdés megjelölő fungció valóban jó ötlet, én sem szeretem, hogy választ kell adnom ahhoz, hogy könnyem megtaláljam utánna a kérdést. Az ilyen "jah, szerintem is jó pofa", meg ":)))" féle kommenteket alapból nem is engedném át. Az e-maillel meg az a baj, hogy ha valakinek írok e-mailt, már kiderül számára a nevem, mert ugye jobb helyeken teljes névvel regisztrál az ember e-mail fiókot. nos, ez elég kellemetlen lenne, ha pl pont a szomszédomnak, a testvéremnek, vagy egyéb hasonló személynek küldenék valami intim dologgal kapcsolatos e-mailt. NEki persze megvan a lehetősége, hogy nem válaszol, ha látja a nevet, és tudom, hogy ilyenre elég kicsi az esély, viszont, ha egy srác a saját húgának küld e-mailt azzal kapcsolatban, hogy na, most meséljen priviben a különböző pénisztípusokról, hogy mik vele a tapasztalatai, hááát, elég gáz lehet... :)
Egy csevegő ablakban ki lehetne puhatolni, hogy hova való a illető stb, amit meg lehet tenni nyílvánosan is, csak azokat a válaszokat eleve feleslegesen tárolja utánna a rendszer, másrészt a többséget nem érdekli.
"ugye jobb helyeken teljes névvel regisztrál az ember e-mail fiókot"
Már bocs, de normális ember az interneten SOHA nem adja ki a saját nevét. Hallottam már egy-két necces sztorit ezzel kapcsolatban, vigyázz vele...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!