Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves gyakori kérdések böngésző társaim! Ez csak szerintem van így?
Úgy vettem észre, hogy fokozatosan kezdik megunni az emberek ezt az oldalt. Régebben ha feljöttem délután, aztán három órával később kora este, akkor már találtam, vagy másfél oldal új kérdést csak szexualitás témakörben. Most meg van amikor napokig alig van "frissítés"... Másik, hogy a kérdéseket is kezdjük megunni, mert egyre kevesebb válasz érkezik bizonyos kategóriájú kérdésekhez...
Másik dolog, hogy szerintem itt már újat nem is lehet kérdezni, legalább is szexualitás témakörben, mert már annyiszor annyi féle kérdést feltettek. Ti hogy vélekedtek most ezekről?
Jah, még egy kis magánvélemény: igen, sok a péniszméretes kérdés, meg a punci minőséges stb, viszont erre utal az oldal címe is, mi szerint "gyakori" kérdések... :)
Üdv, 24/f
Szerintem a kérdések sosem fogynak el :) Mindig merülnek fel újak, az élet hozza. Szerintem az oldal lanyhulására pedig az a magyarázat, hogy ide többnyire diákok járnak, iskolások...mostanában van mindenhol a legnagyobb hajtás, dolgozatok, érettségi, egyetemen zh és vizsgaidőszak...majd fel fog ez lendülni
21/L
Ez mindig lightosabb időszak, majd beindul nyáron hidd el :D
A másik meg h már a moderálás is sokkal szigorúbb, mint 1-2 éve, szal azért nincs annyi agyament kérdés :D De ez ebben a kategóriában nem is baj, mert már kezdett anarchia lenni.
Azert a moderalassal kapcsolatban nekem van kivetni valom de mindegy.
Am szerintem is ugy van, ahogy irod kerdezo.
Én sok mindennel nem vagyok megelégedve ezen az oldalon. Ráférne már a fejlesztés, a funkciók kibővítése.
Nyáron biztos többet fognak kérdezni, akkor ráérnek az emberek, meg a tinik. Kérdés meg mindig lesz...
Jah, igen. A moderálással kapcsolatban nekem is vannak kifogásaim. Néha megalázóan hülyének néző stílusúnak tartom a kérdés kiírásakor gép által generált üzeneteket, sőt, néha sértő a stílusuk is -gondolok itt a "ez nem csevegő oldal" szerű megnyílvánulásokra. Egyébként itt az összes válasszal azonosulni tudok. :)
Az is igaz, hogy már nem tudom hány éve megy így ez az oldal, és némi fejlesztés is rá férne, például mivel szerintem igen is kezd csevegő oldallá is válni egy azonnali üzenetváltás szerű menüpont jó lenne, amire rákattintva csak a két ember látná amit beszél. Igaz, ott a privi lehetőség, viszont szerintem sokan azért vonakodunk igénybevenni, mert bizonyos kényes kérdésekben elég ciki lenne, ha pl valaki az osztály, vagy a munkatársának, esetleg egy rokonának küldene e-mailt arról, hogy miért tartja kicsinek a péniszét, vagy a melleit. :D
Egy ilyen privi ablakban megbeszélhetnék, hogy pl ki hová való stb, ki lehetne puhatolni ilyen kényes dolgokat, esetleg meg is lehetne beszélni az alap témát. Ha ez után úgy érzik, simán e-mail címet, msn-t cserélhetnének itt is a felek. Másik ilyen fejlesztési ötlet tőlem, hogy fényképet lehessen feltölteni természetesen valami limittel, hogy elbírják a szerverek. Azaz meg lenne, hogy egy felhasználónak egyszerre hány képe lehet fenn... -értelem szerűen a már szükségtelenné váltakat le is lehetne veni. Ezzel a "kép itt htttp//..." jah, és nem működik eseteket lehetne kiváltani, valamint kompaktabb lenne az egész. Most hírtelen ennyi jut eszembe, remélem lesz akinek tetszeni fognak, és azt is remélem, hogy a moderátorok ilyenkor is figyelik amiket írunk. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!